OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Merak Ediyorum Magtheridon Oyunayan Warmidir Acep ?[signature][hline]BEYOTCH!
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sanırım burda yok ben sana warsong a geçmeni tavsiye ederim bütün türkler orda sanırım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bnm arthas ta ikinci karakterlerim var horde oynuyorum yani warsongda alliance ım orada bulabilirsiniz arthas horde da shindor undead mage ama dedin serverı bilemiycem...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1111 tavsıyen ıcın sagol Turklerın genelde warsong da olduklarını bılıyorum ama gecmeyı aklımdan bıle gecırmem. Ogrenmek ısteme nedenım serverda Horde oynuyorum sureklı karsılastıgım Ally bı Turk var NE Hunter "Nez" dıye sadece patidenmi diye merak ettım.[signature][hline]BEYOTCH!
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Magtheridon'da oynayan bi kac turk arkadasim var ama nicklerini hatirliyamiyorum Horde oynuyorlar[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar