OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Merak Ediyorum Magtheridon Oyunayan Warmidir Acep ?[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sanırım burda yok ben sana warsong a geçmeni tavsiye ederim bütün türkler orda sanırım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bnm arthas ta ikinci karakterlerim var horde oynuyorum yani warsongda alliance ım orada bulabilirsiniz arthas horde da shindor undead mage ama dedin serverı bilemiycem...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1111 tavsıyen ıcın sagol Turklerın genelde warsong da olduklarını bılıyorum ama gecmeyı aklımdan bıle gecırmem. Ogrenmek ısteme nedenım serverda Horde oynuyorum sureklı karsılastıgım Ally bı Turk var NE Hunter "Nez" dıye sadece patidenmi diye merak ettım.[signature][hline]BEYOTCH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Magtheridon'da oynayan bi kac turk arkadasim var ama nicklerini hatirliyamiyorum Horde oynuyorlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar