Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaslar geri donmeye karar verdim tekrar bh olmayı dusunuyorum kendime bi tane template yaptım oyundan uzak kaldıgım icin ii mi kotu mu bilemiyorum - lerini + larını soylerseniz cok sevinirim.. pent in dedigine gore ranged bh jedi a karsi hic bisi yapamıyo mus..butun attacklar hep block oluyomus..bu yuzden melee olmak gerektigini savunmustu bende ona gore bi template hazırladım.. template sole: 3000 bh..master tka..4000 fencer boyle olunca resmen 250 skill point in 250 side gidiyo + ları da sole.. melee def +133 ranged def +131 def vs knockdown +20 def vs posture change +30 def vs dizzy +5 def vs blind +10 def vs stun +15 olesine bi template berbat vs diyeceseniz cekinmede soyleyin en azından bilgileneyim cunku jedi in ne yapabildigi konusunda en ufak bi fikri bile yok oyun hayatım boyunca bi kere jedi gordum o da turk tu selam diyip bana mind heal atmisti :) bh nin tracking speed olayı benim oynadıgım zamanlarda calısmıyodu su an calısıyo mu bilmiyorum o yuzden sadece jedi gorevini acmak icin 3000 bh aldım yanlıs mı yaptım ..?jedi a karsı melee def ise yarar mı?yoksa her vurdugunda normal dmg ini veriyo mu? fencer 4000 yerine 0400 alsam kd def ini falan arttırsam daha mı yararlı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hatta fencer 0400 olunca ne degistigini de yazıyım da tam olsun :) def vs post +80 def vs kd +70 melee def +79 ranged def +77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 BH alınca melee yapamıyon adam gibi temp hazır master marksman da var m rifle al bence grup gidersinir arkadan destek yaparsın. gerçi ben ranged bilmem pek sadece commandoluk yaptım. ama 1:30 da 3 saat soldatın sonunda beyin sulanınca bööle şeyler yazmak istiyo insan[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 oyunu bıraktıgımda template im master rifle/cm idi ama duydugum kadarıyla ranged silahlarla jedi a vuramadan oluyo mussun her zaman yanımda bh olamayacagına gore teke tekte en azından sansım olması icin melee olsun karakter dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1 hafrta önce dönseydin melee speed alırdın village dan gerçi tKA da içe yaramıyo. combat rewampla birlikte ranged speed ve accurity de düzelir heralde tempini değiştirirsin. ayrıca türk bh baya var bence temp üstüne git bh lerin yanında gidersin.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 O template la akıllı bir jedi seni yerden kaldırmaz. Evet jediye vurursun ama isi bilen jedi seni yerden kaldırmaz, 5 dizzy def demek yerlerde sürünmen demek, ha dicen ki kd foot yerim, 50 tanede yesen, dizzy yedigin an kd defin 0 oluyor. Bunu bir çok kisi bilmiyor, testde edebilirsiniz, capli kd defi olan birine normal kd atmaya çalısın atamassınız, ama önce dizzy vurup kd atın, hoop amcam yerde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tka nin getirileri cok fazla jedi a vurmak icin tka olman sart ayrıca power boost force of will ozellikleri ile jedi ile savasmada baya yarar saglar sanırım bu template i bozan def lerin az olusu.. her skill e teker teker baktıktan sora en cok def i pistoleer in verdigini gordum def vs dizzy 55 def vs stun 65 def vs kd 70 def vs post 50 def vs blind 50 en azından biraz def im olmus oluyo yemek le vs ile guzel bi hal alır diye umuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Güzel temp denilebilir. Ama o fencer 4000 için vereceğin sp e yazık, onun yerine pistol defler ve medic de alabildiğin kadar kutu al., Pistol 0040 ve novice medic üstüne birkaç kutu isine daha yarar diye dusunmekteyim. Bir de, zaten 2 sp yanlis hatirlamiyorsam, 4000 yaparak droid hızını artırmanı tavsiye ederim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 M pistoleer tkm fencer 444x ve combat prowessdan melee speedin 3 kutusu. Benim template bu ve jedi knightlara karşı çok rahat olmasada dayanıyorum. Hatta heal kullanmazlarsa alıyorum bazen.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 12 Ocak 2005 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gece gece template yapmaya calısırsam iste sacmalarım biraz :) koskoca pistoleer in def lerini gormemisim :) son olarak sabah dusudugum ve char builder da yaptıgım karakter sole.. 4000 bh master TKA 0040 pistoleer olacagı kesin..ama kafama takılan bisi var..geriye 12 skill point kalıyo bunlada resmen hic bisi yapılmıyo.tek secenegim sanırım + saglaması bakımından pistoleer a vermek bu sp leri..sizce neye veriyim? bi de biri su cevabimi yanıtlarsa cok sevinirim :) jedi pvp i nası oluyo? 2-3 vurusta yatırıyo mu?melee def veya armor verdigi dmg in azalmasını saglıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hiçbir armor'ın lightsaber resistance i yok. Damage'ini hicbir sey azaltamaz yani (lightsaber absorb eden shield generatorlar duymustum ama kullanamadim bilen varsa soylesin) melee defence da adamin sana vurma sansini azaltir. Damage i direk yersin yani. Jedi'i mümkün oldugunca zor durumda yakala, degilse de takip et eli ayagi karissin birbirine yani saldirdigin anda. Ozellikle padawansa ve sen yeteri kadar pvp bilgisine sahipsen hic de oyle cat cut indiremiyor yani. Su yaptigin template ile 180-190 lik bir padawani ayaga kaldirmadan oldurme sansin var. Dizzy, sonra knockdown, sonra dizzy e devam. Ara sira headhit veya unarmedhit 3. Hic kaldirmadan öldürdügüm oldu yani. Bu arada jedi a giderken yemek olarak kesinlikle synsteak yemeni oneririm, ilk 30 kusur atagin 44% civarini absorb ediyor. Tam jedi pvp si icin yani. Yine thaktillo cok önemli, kd def veriyor boylece sen jedi i dusuremeden dusmeni engeller. Yuksek seviye padawanlar falan iyi kd yapar cunku. Brandy, vercupti ve ahrisa da iyi tercihler, zaten bir yerden sonra senin tarzina gore ne gerekli ne gerekli degil anlar, ona gore yersin yemegini. Yemek cok onemli yani. Armor tirt bir olay, eger ls kullaniyorsa jedi, hicbir yarari yok tam tersine 2nd statlari dusurdugunden zararli. Ama cantanda hep bir comp armor olsun ki adam silah cekerse veya arklari gelirse giy. Ben dusuk levelli jedilara ozellikle armorla gidiyordum o tarz durumlar daha cok oldugundan.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Armor giymeyeceksin, armor herhangi bir aavantaj sağlamadığı gibi enc. verdiği için daha fazla dmg almana sebeb olacaktır, jedi için kendine sağlam bir bio-clothe yapman lazım. Dmg olayına gelince tka lar iste bu yüzden fazla dayanıyor jedilere çünkü unarmed thougnes ları var, bu olmadan jedi 1k civarında vurdugu oluyor, ben bh iken benim tempim 3444 bh master pistol, 4400 enhanced reflex, 4404 compat prow. idi, 170k ya kadar olan jediları tek başıma hiç zorlanmadan kesiyordum, 180-190k ya kadar olanlar beni baya hırpalıyordu, ama hiç kesemedim. bu rakamın üstünde olan jedilara karsı ranged la zaten bi sansım olmuyordu, adamın çok mal olması lazım öldürebilmek için :D Dedigim gibi tka ile daha avanyajlısın çünkü ls in dmg ini düsüren bir defe sahip olacaksın, ranged 3 vurmaya ölürken sen ölmiceksin avantajın bu, ama yine unutma bu iste çok taktik var ve isi bilen bir jedide zaten ölmez o yüzden fazla kasma, kesebildigini kes, kesemediginide listeye ekle bir daha bulasma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ha tabi toughness olayını unutmuşum ben =) o düşürüyor bi tek dmg =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 obiwan in da dedigi template ölüm makinasi gibi bisi ama ben her oyuna girdigimde bh arayacak biri degilim direk mission terminal a gidip gorevimi alıyım baltalar elimizde sarkısını soyleyerek jedi i bulmaya gidiyim onu istiyorum.. bi de merak ettigim bu template ile her ii pvp bilsen vs.. jedi knight i en azından kacıracak duruma getiremez misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Artı benim sana tavsiye edecegim yiyecekler sunlardır, bu yiyecekleri pahalı missionlarda kullan çünkü kendisi zaten pahalı :d +1100 ve 50 fill olan vercupti bul, (food) +900 ve 50 fill olan bio-haven bul, (drink) Dance ve music buff alırsan, brendye gerek yok çünkü bu saydıgım yiyecekler gerekli avantjı sağlayacak sana. Neden; İki tane vercupti yiyeceksin, Health, Action, Mind = 5000 civarlarında olacak, İki tane bio-haven yiyeceksin, Health ve actionın altındakiler 5000 civarı olacak(isimleri aklıma gelmiyor simdi), focusun 3000 civarında olacak, Missiona gitmeden bir 10-15 dk öncede syn. yersin, targeta varana kadar food barın bosalır, bunları çekersin, bunların etkisis 10dk sürecek, bu zaman zarfında hedefi yok etmelisin aksi takdirde barlar dolu olacagından pek sansın kalmayacak. Bio-haven yedigin dmg ları birazdaha azaltacak çünkü arttirdigi seyler dmg azaltan barlara etki ediyor. Duruma göre bir adetde spice çekersin, bu artık muon olur ya da pixie olur senin tercihin, suan rakibinin 3 katısın :D, Pvp devam ediyor, eğer ZABRAK san bir büyük avantaj daha, barlarından biri bosalmak üzere, tam bosalırken equilibrum, tüm barlar tekrar dolu, sen pvp ye sifirdan basladın, o bitmek üzere, uzun süre daha kapıştınız, seni incap oldun force of will, ayaktasın tekrar, eh artık oda ölür herhalde :D Vay be quide yazdım resmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Way, 12 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: obiwan in da dedigi template ölüm makinasi gibi bisi ama ben her oyuna girdigimde bh arayacak biri degilim direk mission terminal a gidip gorevimi alıyım baltalar elimizde sarkısını soyleyerek jedi i bulmaya gidiyim onu istiyorum.. bi de merak ettigim bu template ile her ii pvp bilsen vs.. jedi knight i en azından kacıracak duruma getiremez misin? Eger bufflarin tamsa, yemeklerin uygunsa ve karsindaki süper bir pvp ci degilse evet. Hatta acemi ise öldürebilirsin bile. Sowhard ve ben rahat jk avlamistik yani, hem de temp lerini tamamlamis jk lardi. Ust uste 2 gorev yaptik ikisini de aldik ehe =) Ben senin tempe benzer bir temle kd dizzy koyuyordum, Sowhard da arkadan T21 ile headshot 3 koyuyordu. Fakat tabiki, bir JK ile aynı pvp kapasitesinde olamazsın, olman saçma olur zaten[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Ocak 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aslında bh arkadasınvarsa obiwan in dedigi template baya is gorur ama ben 0 dan baslayacam galba aylar sora kim kaldı kim nerde napıyo hic bii bilmedigimden artık olabildigidence ii buff +yemek vs ile oldurmeye calısacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tkm, 3xxx bh geri kalan medic... böyle bi charla temp i bitmiş bi padawani devirebilmek mümkün. ama önemli olan işi bilmek işte.. burada araya food lar giriyo.. kd def, dizzy def birazda skill tape tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi benim bi fikrim war en iisi biz jedi olalım kökünden kurtulalım :D:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Way, 12 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: obiwan in da dedigi template ölüm makinasi gibi bisi ama ben her oyuna girdigimde bh arayacak biri degilim direk mission terminal a gidip gorevimi alıyım baltalar elimizde sarkısını soyleyerek jedi i bulmaya gidiyim onu istiyorum.. bi de merak ettigim bu template ile her ii pvp bilsen vs.. jedi knight i en azından kacıracak duruma getiremez misin? ha bu arada ben jedi kesmiyorum yanlış anlaşılmasın. Dark Jedisa kesiyorum , light jediysa sadece duel. Bh star wars evreninde en nefret ettiğim şey olsa bile eğer bir jedi'yı yenmek istiyorsan Dizzy-Kd çalışıcaksın. Bir Jediyı yere düşüremedikçe onu çok zor alırsın belkide alamazsın.( İyi bilen Jedilara karşı) Çünkü Jedilarda heal özelliği süper ve hamları tam bitti bitecek derken tekrar yenileniyor. Eğer Jedi yere düşerse direkman mind çalışıcaksın. ( Genelde mind en düşük olur ama health yada action daha azsa ona çalışıcaksın) Birde eğer Jedi Padawansa bazen Knightlardan daha zor olabiliyor çünkü bazıları fencerın yada tkanın yada başka bir şeyin defanslarını alıyolar mesela dizzy defleri baya fazla oluyo bu seferde dizzy yada kd yemiyolar. Bunun için padawanlara karşı çok dizzy-kd yapma tabi eğer yukarıda saydığım proflardan biri onda yoksa o ayrı.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse [Bu mesaj Obi-Wan tarafından 13 Ocak 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar