Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 20sinde Roma'ya gidicem 2.kez. Bu sefer değişik birşeyler yapma ihtiyacı hissettim ve dan brown'un yazıdğı angels and demons (melekler ve şeytanlar) turuna katılmaya karar verdim..turda kitapta geçen önemli her yer var ve tour guide tarafından tüm işaretler falan anlatılıyor.4 saat sürüyormuş güzel olacak gibi..dönünce bol bol resim koyarım:) ilgili link: http://www.angelsanddemons.it/tour.asp[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bekliyoruz... iyi yolculuklar.[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben de eger yolum duserse angels and demons'in gectigi yerleri gezeyim diyordum. hemen ticarete dokulmus =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar