swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: dur tam yerinde cevap gelio. "sana ne?" allah bilir sen muhendissindir. tipik muhendis kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bilemedin. demek ki öyle genellemelerle bir yere varılmıyormuş. ölen bir insan için "ölmüş gitmiş lel" kafasında olabilen ve olayı etraflıca düşünemeyen biri de kalkıp "ne biçimsiniz yardım etseniza lan" dediğinde pek etkili olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 swod said: devam et sen bu kafayla. benden sana ne o halde? ben de boyle dusunuyorum. çelik ayna verim mi? işe yarıyormuş bu tip durumlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 dworgian haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: bilemedin. demek ki öyle genellemelerle bir yere varılmıyormuş. ölen bir insan için "ölmüş gitmiş lel" kafasında olabilen ve olayı etraflıca düşünemeyen biri de kalkıp "ne biçimsiniz yardım etseniza lan" dediğinde pek etkili olmuyor. canim arkadasim o adamin kendi tercihi, sizi mi dinledi, yapti yapacagini. sayfalarda ne konusuyorsunuz size ne yani? burada daha ciddi bir konu var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 daha ikinci mesajdan polemik ortamı yaratıp sonra da bunu konuşmayın demek pek mantıklı bir hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yardim etmek isteyen cihan haber ajansiyla iletisime gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar