Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oh bee dünya warmış

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun =)
Yok, ben SWG portlarını kısan güzide okulum yüzünden uzun süredir oynayamıyordum, WoW a başlıyorum pre-orderımı verdim =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 09 Ocak 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana master brawler olmak için böyle bi silah değiştiriyo vuruyo bidaha değiştiriyo bidaha vuruyo böyle bi macro varya bana onu gönderebilirmisiniz (loot felanda olsun yanında ingilizce şeyler yazdımı kafam karışıyo zahmet olacak ama...[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
Sosyal ağlarda paylaş

kendi konunu baltalamışsın, dağılmış konu, neyse.. :)

everquest2 yi veya city of heroes u deneyip memnun kalmayan ve swg ye geri dönen insanların olduğunu duyuyorum. soe insanların ilgisini çekicek patch ler çıkartırsa, oyuna köklü yenilikler getirirse oyunu bırakanların geri dönüceğine inanıyorum. her ne kadar wow, diğer mmorpg leri baltalasa da blizzard işi yavaştan aldığı için sıkılanlar oldu, bu da biz swg ciler için bi şans :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 11 Ocak 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
cohtan memnun kalmayıp dönen oyuncuya sorun baalım coh u kaç saat oynamış? :D

oyun cıkar cıkmaz cd-key ini aldım gunde ortalama 6 saat oynuyodum(sabahlama vs) oyunda bircok seyi gordum lvl21 elect karakterim vardi bir gun kendime sordum napıyorum ben? bu kadar oynadıgıma degecek bi oyun mu bu? diye ve ertesi gun bıraktım..(o an bırakamamın nedeni gorevde olmam :) )

coh super bi oyun degil kendine gore guzellikleri olabilir ama hedef aldıgı oyuncu kitlesi farklı ben ve cogu kisi hergun aynı seyleri yapmaktan sıkıldıgı icin oyunu bırakıyo..tunch sana soruyorum coh u cok ovuyosun saatlerce oynuyosundur belki oyuna girince ne yaptıgı sorabilir miyim?benim yaptıgım cogu seyi yapmadıgı bile dusunuyorum seni bu oyuna bu kadar baglayan sey ne?

swg cok guzel bi oyun olmayabilir ama yapabilecegin seyler coh dakinden cok fazla..coh a asla kotu demiyorum saatlerce suren missionlar zevkli degil miydi?tabiki zevkliydi ama sen o gorevlerden hergun yaparsan bi sure sıkılırsın..bende baslarda boleydim lvl 14 olup ucmaya basladıgımda 1 saat ucmustum binalara cıkıp etrafı seyrettim vs vs..sanırım sen oyuna yeni basladin 1-2 ay ayni seyleri yapınca eminim seninde oyuna olan duyguların birazda olsa degisecektir..

bi de son olarak burası coh un reklam yeri degil merak edene forum da koskoca City of Heroes alanı var merak eden oraya gider zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...