Pluton Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Hetznerden bir sunucu almak istiyorum. Şuan OVH kullanıyorum daha önce birisine vmware falan kurdurup hazır şekilde teslim almıştım. Bu donanım işlerinden pek anlamıyorum ben. http://prntscr.com/4xr0q8 Şurdaki sunucu alıp üstüne 2 tane daha SSD taktırmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek birisi var mıdır ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Software raid yerine hardware raid 1 yapan donanıma nasıl sahip olmaz o makine şaşırtıcı... Olabilirse hard raid yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 vaperon said: Software raid yerine hardware raid 1 yapan donanıma nasıl sahip olmaz o makine şaşırtıcı... Olabilirse hard raid yap. Oda var seçeneklerde sanırım. Tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Seçeneklerde varsa kesinlikle hard raid yap. Ha eğer sanal makine ise bu zaten yapacak birşey yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Değişiklik ne için... ve nden sanallaştırma kullandın bunlar önemli sorular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 2 said: Değişiklik ne için... ve nden sanallaştırma kullandın bunlar önemli sorular... OVH'nin firewall'u TCP Syn Flood denen zımbrtıyı korumuyormuş. Dandik dundik 2-3 liseli ergende 200-300mbit ile saldırıp duruyor ipye erişimim gidiyor sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 O monitörü ortadan kaldırabiliyorsun Koruması o zaten iptal edebilirsin ek IP lerde kullanman daha iyi bu durumlarda Ana server IP sini kullanırsan publishte kapanıncada servera ulaşamıyorsun bu yüzden. Bi IP yi seçip onunla çıkış yaparsın ve Onunlada UDP file transfer diyip Monştörü iptal edebilirsin. Biraz advance işler panelde bu durumlar ama konuşunca haleldiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar