Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arkadaşlar bana hunter için en uygun bir talentleri söylüyebilirmisiniz, kendime bu yazılanlar doğrultusunda b uygun bir build yapımak istiyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bijjjt Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hepsini bi tab da toplamak en mantıklısı gibi. critical damage ve critical chance pvp nin vazgeçilmezleri oldugundan marksmanship e baya yatırım yaparsan iyi olur. Tabi rp server da oynuyosan ortaya karışık bişiler de iyi olabilir. Benim düşüncem, yanlışta olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Character type: Level 60 Hunter Beast Mastery Talents (5 points) Improved Aspect of the Hawk - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Aspect of the Hawk by 20%. Marksmanship Talents (36 points) Improved Concussive Shot - 5/5 points Gives your Concussive Shot a 20% chance to stun the target for 3 seconds. Efficiency - 1/5 points Reduces the Mana cost of your Shots and Stings by 2%. Improved Hunter's Mark - 5/5 points Increases the Ranged Attack Power bonus of your Hunter's Mark spell by 15%. Lethal Shots - 5/5 points Increases your critical strike chance with ranged weapons by 5%. Aimed Shot - 1/1 points An aimed shot that increases ranged damage by 70. Improved Arcane Shot - 5/5 points Reduces the cooldown of your Arcane Shot by 1 second. Mortal Shots - 5/5 points Increases your ranged weapon critical strike damage bonus by 50%. Hawk Eye - 3/3 points Increases the range of your ranged weapons by 6 yards. Ranged Weapon Specialization - 5/5 points Increases the damage you deal with ranged weapons by 5%. Trueshot Aura - 1/1 points Increases the Ranged and Melee Attack Power of party members within 30 yards by 30. Survival Talents (10 points) Precision - 5/5 points Increases your chance to hit with melee weapons by 5%. Improved Wing Clip - 5/5 points Gives your Wing Clip ability a 20% chance to immobilize the target for 5 seconds. Unspent talent points: 0 Benimki bu fazlada seçenek yok sonuçta Marksmanship den belki biraz kısıp Survival a agırlık vererek counteratack a kadar çıkabilirsin ama bence bir hunter male range e hiç girmemeli girersede wing clip vurup anında çıkmalı[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bende seninle aynı fikirdeyim marka ağırlık vermek en mantıklısı gözüküyo peki traplara ne dersiniz kullanışlı mı?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 traplar işe yarıyo ben baya kullanıyorum ama talentle desteklemeye gerek yok bence zati combat anında kullanamıyosun combat dışındayken ön hazırlık olarak yada çevrede bi tehtid farkettiğimde savunma amaçlı koyuyorum[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 pete agirlik vermek ise yarar mi peki?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bende lvl 36 hunter var bende mark agırlıklı yaptım talentleri pet gitmek gereksiz bence onemlı olan ranger power güçlendırmek zaten malee olarak cok zayıfsın[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bence pet'in hızını arttırmak önemli o talenta gelince bırakabilirsin onun haricinde tümüyle ranged talentları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar