Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Arkadaşlar, İş ve mekan değişikliği sebebiyle aktif olarak alpha'da oynadığım fakat devamını oyun başladıktan sonra getiremediğim hesabımı satıyorum. Founder Pack ile birlikte gelen hiçbir oyun içi para ve obje kullanılmamıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 175$ vermiştim oyunu alırken ve 200 TL karşılığı satmaya karar verdim. İlgilenenlere duyurulur... Founders pack'in içeriği: Exclusive Title: "Trailblazer" (+3 to all stats) Exclusive Glass Phoenix Glider Exclusive Founder’s Cloak (+3 to all stats and customizable) Exclusive Desert Assassin Plate Costume Reagents to put your own crest in-game 6 Daru Chests with a chance to get a mount! 10 Pet Healing Potions 10 Evenstones 10 Hereafter Stones 11,250 in-game Credits ($75 value) 90-Day Patron Status ($45 value) Includes Patron’s Labor Regeneration Patron’s Experience Bonus Ability to Own Land Loyalty Rewards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar