Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Redondo-Kallon-Perez bjk yolunda...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Evet bjk transfer bombalarını bir bir patlatıyor luca italyaya gitti REDONDO ve KALLON ile görüşmek için PEREZ(gsnin eski fut.) İstanbula çağrıldı imza için.Bu yılın transferdeki en başarılı takımı bence bjk...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!
Sosyal ağlarda paylaş

KAYNAK:http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?TakimID=2&HaberID=50788[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!!

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 05 June 2003 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 05 June 2003 17:57 tarihinde demiş ki:
kallon gelmez, perez'ide almazlar, artık bukadar galatasaraylı fazla diye[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Sen hala hayallerde misin? Bu arada Emre Aşık nasıl GS'li onu da anlamıyorum bi anlatsana. Eğer futbolcular ilk oynadığı büyük takımla anılıyosa Fener'de oynadı Emre Aşık. Size geldi has GS'li mi oldu? Biz alınca neden hala GS'li. LoL[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

has gs'li mi demişim ?

galatasaray'da oynamış adam sayısından bahsediyorum, hiçbir üç büyükte geçmişinde bukadar çok rakip takımın kadrosunda bulunmuş oyuncu yok beşiktaş dışında

ama zaten daha önce tartışıldı bir başka konuda o yüzden bu konuyuda aynı yere getirmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum, izleyelim ve görelim sadece[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...