Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bak kardesim destem full artifact land 4 vadalken engineer ve 4 aether vial var ayrica 4 core tapper var aetherleri allah gibi sisiririm onu gectim mycosynth golem die bisey duyan varmi duymayanlar konusmasin sole bi fifth dawnin card searchine bi baksin ne yaziyo biliyomusunuz ' all artifacts gain AFFİNİTY FOR ARTİFACTS' 3 tur onumde 3 artifact land 1 aether vial ve 2 artifact creatue oluyo ayrica aetherden indigim vedalken .mycosyth golem 11 mana -6 mana kalir 5 mana onumde 5 mana var inerim sonrada elden ne varsa oyunda... sonra oyuna thought dissector inerim 1 manaya tap x mana draw x cards sacriface thought dissector onlarida belese oyuna inerim destem masada. Butun artifactlar indestructble ve affinity kim durur karsimda pehhhhh..... bu arada sideda 12 counter var darksteelin counterlarina hic bakan oldumu bilmiyorum bi bakin bence vex haric :) eger destek istersen araya 1 2 nim, mephitic ooze ekle guzel oluyo desteden whispersilki eksik etme ve loxodonu Baska sorusu olan varsa cevaplarim hayatimi artifacta adadim ben otesini tanimam Eger bokunu cikarticam dersen 4 ArcBound crusher 4Myr retriver 4 te spawning pit koy crusher i ve spawningleri indikten sonra belese myrlari sacrifce edip oyuna sokup dur sonunda spawning pitte sonzuz charge crushersa sonsuza sonsuz olur (indesructble) trample i da var Yetmedimi oyuna bi artifact vardi adini hatirlamiyom olayi seydi butun artifact abilitlery 1 mana ucuza oluru ekle spwning pitteki charge lari belese kullan oyuna sonsuz tane 2/2 artifact creature token in crusher sonsuz arti 1/2 sonzuz olsun ole vur Kardesim devir deisti artik metal cagi Lord Memnarch Bosuna ugrasmadi o kadar oturun iki dakka dinleyin adami hadi eyvallah optum gozunuzden Bu arada bu benim ruya destem 1-2 kart eksigim var sonra tamam yakinda istanbuldayim optum gozunuzden[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu Arada msn [email protected] adresin ismine bakip gulmeyin bi zamanlar bizde genctik hadi eyvallah[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bide simdi aklima geldi mycosynth lattice var ii ce delirdim tutmayin laaannnn diyosaniz onuda ekliyim desteye tam olsun[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yahu bi oynamak nasip olmadi su 60's in yeni suoer desteleriyle ya. herkes bahsedio anilin deste sölye barisin deste boyle die. bende de bi deisiklik yok hala ayni mavi deste hala ayni atog... oynasamda eksikleri varsa tamamlasam off..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bu arada thought dissctorum muhabbetini yanlis hatirlamism kusura bakmayin :) ama baska bi sekildede o kadar kart cekebiliceginizden eminim[signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkainen, kardes anilin eski destelere benzemesin. her karttan 1 tane.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Yok kardes tek kart olmaz zati gerekli olanlari sparis etmistim ama para geri fln geldi bu gunlarde bi arkadala yine ayni muhabbetlerdeyiz zati ederi 60-70$ fln olur ki bu max degeri daha ucuza halledicem destenin %90 hazir zaten aga babalar lazim mycosynth lattice ve golem bunlardan 4'er tane alicam gerisi yalan olur zati neyse saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkainen'in yazısından alıntıyla yanıtlıyacaktım ama çok uzunmuş ; fazla yer tutmasın.. sana tek diyeceğim içinde affinity for artifacts yazan her kart affinity destesine GİRMEZ! istersen netten bi bak destelere sadece frogmite ve en fazla bir cins daha affinity for artifacts(ya hoverguard ya enforcer) creature girer. ha sen istediğin gibin bi deste yapmakta özgürsün tabi ama 11 manalık kartlarla bu iş olmaz.. sen onları açamadan yersen bi pernicious deed rahatlarsın;) yerde lan bile kalmaz... ama tutturursan belki bişeyler yaparsın... iyi bi affinity deck'te farz olan kartlar Arcbound ravager diciple of the vault frogmite ornitophter Aether vial (vial affinity yapıyorsanız) thoughtcast cranial plating Bunlardan mutlak 4 lazım.. üçüncü renk ne seçtiğinize göre (genelde kırmızı veya beyaz ) içine shrapnel blast filan da girebilir.. ama "100 manaya 1000/1000" artifact açmak çok mantıklı diil bence....[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 beyler affinity biraz susuz kalmis bu forumda sanirim, 1000/1000 likler falan siz bunlari acabiliyosaniz walla acin bide resmini cekin walla bende burda hava atayim agalar once sakin olun da bi nefes alin felan...affinity 3 turn kill yapan bi deste bunu biliyoruz bu allahic artifact inmekle falan olmuyor tabe iyi combat duzgun oynamayla oluyo, ya ben burda bilmiyorum duyaniniz varmi new york 2004 Champs i Mike Claire kazandi Affinity ile bi kac gun sonra bende Ptq da onun destesini oyniycagimi soyleyince bana delisin dedi cunku kendi de pisman olmus onu oynayarak, oynamasi inanilmaz zor bi deck daha dogrusu desteyi iyi oynamasi inanilmaz zor, cunku cok kucuk bi hataya hoop diye butun oyun gidiyor, genelde aldigim butun tepkile TaN yani Tooth and Nail in en iyi deste olduguna dair bende neticeleri goruyorum gercekten fakat benim kisisel tercihim nedense Yesil Siyah, deste acaip bir tempoya sahip ve enviroment taki butun destelere karsi hate (spesifik olarak karsi kartlar) oynuyor.Tooth a Extraction, Affinity ye 4 shaman 4 oxidize (e daha ne be allahsiz!!!) yetiyo zaten...o yuzden tercih ettiginiz destelerin yorumlarini okuyun derim ben, paranizi harcadiktan sonra hevesiniz kesilirse hersey ziyan olur, walla ben gothic angel la basladim appr den onunla oynuyorum sizde msn den appr ye baglanip destelerinizi test etmek isterseniz beklerim hatta cok memnun olurum hem yeni insan hem yeni desteler fikirler falan fistan...simdilik bu kadar...gorusmek dilegiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Valla White Weenie rulazmıs ben bunu öğrendim bosverin affinty fln öle deckler yalan olur yakında yeni setlerle..azazelin dediği gibi oxidize shatter viridian shaman yeter onlara yada imi statue+relic barrier... hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: KanCHELsiS, 11 Ocak 2005 12:38 tarihinde demiş ki: Arkainen'in yazısından alıntıyla yanıtlıyacaktım ama çok uzunmuş ; fazla yer tutmasın.. sana tek diyeceğim içinde affinity for artifacts yazan her kart affinity destesine GİRMEZ! istersen netten bi bak destelere sadece frogmite ve en fazla bir cins daha affinity for artifacts(ya hoverguard ya enforcer) creature girer. ha sen istediğin gibin bi deste yapmakta özgürsün tabi ama 11 manalık kartlarla bu iş olmaz.. sen onları açamadan yersen bi pernicious deed rahatlarsın;) yerde lan bile kalmaz... ama tutturursan belki bişeyler yaparsın... iyi bi Bak dostum umarim mycosynth golemin ne olduguna bakmissindir bakmadiysan ayip ediyosundur kartin kendisi affinitili zati ayrica butun artifactlarada veriyo du ben link veriyim daha rahat okursun http://www.brainburst.com/db/search_result_card.asp?id=11811 ---golem http://www.brainburst.com/db/search_result_card.asp?id=11640 ---lattice eger hala inene kadar fln diyosan yuh ben sana ne diyim ole her destede 1 tane fln affinity yalan oluyo yani desteyi affinty yaparim karisana lastword derim bu arada destemdeki butun landlerin artifact oldugunu soylemistim dimi daha once yani affinty amanin yok creature inem yok artifact inem diye kasmiyorum 3. turn onumde 3 artifact land ve 2-3 creature oluyo birisinin vedalken engineer oldugu dusunulurse sorun kalmiyo beni anliyosunuzdur yok eline gelmez dersenizde 1 fabricatelik isi var [signature][hline]Lord Memnarch'in Emri ve kudreti ile bu topraklara geldim, buyudum ve hukum surdum. Bir Gun Oldugumde parcalarim mirrodine karisicak. Siz Etten Ve Kemikten Olusanlar Korkun. Suphesiz Ki Memnarch Yakınlari Yakmayı Emreder Dostlugu Yasaklar Ondan Korkun Ve Itaat Edın.... [Bu mesaj Arkainen tarafından 11 Ocak 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Arkainen tarafından 11 Ocak 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 not:o golem butun artıfactlere diil artifact creaturelere affinity veriyor dikkatle okursan(cok ukala bi mesaj gibi gorunuo ama kusura bakma aceleden cumle toparlayamadım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Biliyorum sence o kadar onemi varmi sonzuz damge vurmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 arkainen'cim netten şööle bi bak istersen kaç affinity destesi o golem'i kullanıyo?.. "iyi kart kötü kart" tartışması yapmaya gerek yok ; o göreceli bi olay ama şu kesin ki çok kullanışlı ve avantajlı olsaydı herkes onu arardı ama herkes Ravager arıyo fellik fellik :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya beyler affinity deckindeki en yuksek CC "7" o da affinity li bi kart yani, ayrica vial denen bi kart var bi destenin temasini kuran adi zaten Vial Affinity, ya bu bahsettiginiz kart 11 mana ya affinity varsa bile 11 permanent oyunda olsun diyo, ya benim bitirdigim her oyunda nerdeyse en sonunda 2 kartim kaliyor board da damage on stackteki 10/10 luk ravager ile Disciple of the vault :) :) ...yani budur bu destenin amaci sonsuz damage olana kadar karsi taraf izlemezse kaybetme ihtimalin cok sanirim yani decklistini bilmiyorum ama bu golem fantazileri umarim zevklidir cunku hic basarili degil :) ... ha bide bana kizmayin boyle yaziyorum diye, ne dusundugumu yaziyorum iste bi manada ne biliyosam onu yaziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 O golem istediği kadar tüm artifactlere affinitiy verebilir. O kart yere inene kadar ben "Rule of Law" ı 10 kere yere inerim. Daha sonrası için de artık zaten çok birşey farketmez :D Affinitiy deckelri güzel gözüküyor ama derdi çok fazla gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 derdi var ama dermanı da var :) yani olabilir.. magic'te her zaman şans ta lazım.. ben affinity'ye karşı 6 sideboard girdim bi oyunda (3 disenchant + 3 oxidize).. 3. tur sonunda graveyard'ımda 2 disencaht 1 oxidize vardı :) ama o da cabal therapy'yı boşa savurmuştu... dediğim gibi ; şans da lazım[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Wustenfuchs Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 not:o golem butun artıfactlere diil artifact creaturelere affinity veriyor dikkatle okursan(cok ukala bi mesaj gibi gorunuo ama kusura bakma aceleden cumle toparlayamadım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkainen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Biliyorum sence o kadar onemi varmi sonzuz damge vurmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 arkainen'cim netten şööle bi bak istersen kaç affinity destesi o golem'i kullanıyo?.. "iyi kart kötü kart" tartışması yapmaya gerek yok ; o göreceli bi olay ama şu kesin ki çok kullanışlı ve avantajlı olsaydı herkes onu arardı ama herkes Ravager arıyo fellik fellik :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya beyler affinity deckindeki en yuksek CC "7" o da affinity li bi kart yani, ayrica vial denen bi kart var bi destenin temasini kuran adi zaten Vial Affinity, ya bu bahsettiginiz kart 11 mana ya affinity varsa bile 11 permanent oyunda olsun diyo, ya benim bitirdigim her oyunda nerdeyse en sonunda 2 kartim kaliyor board da damage on stackteki 10/10 luk ravager ile Disciple of the vault :) :) ...yani budur bu destenin amaci sonsuz damage olana kadar karsi taraf izlemezse kaybetme ihtimalin cok sanirim yani decklistini bilmiyorum ama bu golem fantazileri umarim zevklidir cunku hic basarili degil :) ... ha bide bana kizmayin boyle yaziyorum diye, ne dusundugumu yaziyorum iste bi manada ne biliyosam onu yaziyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 O golem istediği kadar tüm artifactlere affinitiy verebilir. O kart yere inene kadar ben "Rule of Law" ı 10 kere yere inerim. Daha sonrası için de artık zaten çok birşey farketmez :D Affinitiy deckelri güzel gözüküyor ama derdi çok fazla gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 derdi var ama dermanı da var :) yani olabilir.. magic'te her zaman şans ta lazım.. ben affinity'ye karşı 6 sideboard girdim bi oyunda (3 disenchant + 3 oxidize).. 3. tur sonunda graveyard'ımda 2 disencaht 1 oxidize vardı :) ama o da cabal therapy'yı boşa savurmuştu... dediğim gibi ; şans da lazım[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar