Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affinty/Equipment (Cat)

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic_Angel, 08 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki:
Affinty e Bİ İmi Statue yetio :)

Her decki bitiren kartlar var.. mesela senin imi statue ne bi counter atarsam bütün planalrın suya düşer.. + bu sonsuza kadar gider uzatmayalım. ben direk Last Word atıyorum. :P[signature][hline]Hangi Büyü Birkez Olsun Sevildiğimin Bilgisini Kalbimden Söküp Atabilir ki?... Ölüm Bile Bu Kadarını Yapamaz!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sidd, 09 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
cat iidir guzeldir. equpimentlarla acaip güçlenir. gothic_angel'inda dedigi gibi doublestrike hatta vurdugun kadar life alma (ozel bi adi varmi bunun ya) gibi ozlellikleri alir. kesinlikle tavsiye ederim.

Adamımsın yaa Cat rulaz Double Strike DOUBLE RULAZ böööğ :)[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav...
6 9
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Sen beni dinle affinity yap 60's ta beni tanirlar son 3 ayidr( belki daha fazla) bi suredir affinity pesinde kosuyorum ki yapabilirsem desteyi direk oyuna inip sonsuz token siçip sonsuz damage vurucam beni anlayabiliyomusun bilmiyorum ama bu affinity muhabbetini moduler creaturlarla yaparsan ustunede darksteel forge fln eklersen katliam cikar sana tavsiyem ........ adli artifact creatureyi bul fifth dawndan cikiyo adini vermiyorum belki zaten vardir sende bilmiyosanda birazz arastir bulunca daha bi gaz olucaksin
Sosyal ağlarda paylaş

iyi sideboard hazırlanmış bi affinity baya başa bela.. bi kere pre-side oyunu kazanman muhtemel.. yani type2 oynuyosan adam sana main deck viridian shaman açar ama extended da kimse kasmaz main deck.. side'a da bol anti-anti-kart koyarsan (mana leak tarzı counter,duress veya cabal therapy gibi discard vs.) affinity fiyat performansı iyi bi deck ..zaten gerelki kartları deck fikri çıkmadan önce baya ucuzdu; tabi şimdi azcık pahalandılar.. internetten sipariş versen çok para yemez sanırım.(ravager ve glimmervoid'e bişey demiyorum tabi:))[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 10 Ocak 2005 14:19 tarihinde demiş ki:
Ravager yerine atog yada atogatog koyulabilir para sorun olursa...Ama tabi Counter diyorum başka bişi demiyorum :D

emin ol aynı şeyi yapmıyolar:) ayrıca aeter vial koyarsa ilk tur yavaş counter derim sana:)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw oynayışa ve deck construction'a bakar biraz. ben de çok sevmem artifact destelerini ama iyi olduğunu da göz ardı etmemek lazım.. white winnie daha kötü gibime geli benim. counter konusuna katılırım da goblin yazış bi deck gibime geliyo.. aslında ben "bi (şu karttan) açınca hiçbişey yapamıyo" tarzı desteleri sevmem ve gobli ööle bideste; çok brutal olmasına rağren kontrol altına alınabiliyo;)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...