RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Port Royale 2 yi yükledim,fakat bu dosyanın eksikliğinden dolayı oyunu oynayamıyorum.Bilgisayarında bu dosyaya sahip olan varsa gönderebilir mi bana?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! [Bu mesaj RamsesII tarafından 23 Ekim 2004 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 o ne biçim isim oyle be a:) şaka bir yana konuyla alakasız bir şey soyliyegim. nukem de indirdi bu oyunu heh kek cracksiz full surumu indirmiş oynayamadı gitti 1,5 gb :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 burada arat birsey degil !!![signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 sağolun,azmodayı sorunu kökünden halletti.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oyun güzel mi bari ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Nasıl halletti acaba aynı sorun bendede varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 boyle problemleri mumkun oldugunca threadden halledersek bir bilgi kaynagi yaratmis oluruz ve arama motoruna inanmak olayı daha bir anlamli kilinir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya ben bulamadım bu dll yı bana lınk verırmısınız dırek olarak ?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Eski bir konu ama düzeltme yapayım gene. O olay sadece crack ile olmuyor orginal oyunlarda da oluyor. Çözümü için ise ufak bir ipucu vereyim. Orda ilgili dizinde bişi daha var :D Önce onun işlemi yapılacak :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar