Abus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 3dsmax de bir animasyon yaptık, oyun içine koymak istiyorum , oyunuda direct x ile yapıyorum. 3dsmax den direct x e kolay bir şekilde aktarabilir miyim yoksa kod yaza yaza mı yapacağım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 3smax ın bir yerden plugin tarzı bişisini bulcan c++ için[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nerden bulabilirim?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 netten araştır. Oyun yapımıyla ilgili siteler var. ben milkshakeden opengl e bulmuştum o tarz bişi. Yada 3dmaxdan avi olarak export et c++ de avi açmay la ilgili bişi bul bu daha kolay :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 http://www.gamedev.net/reference/articles/article756.asp[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar