LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bunların fiyatını bilen varmı discman icin alacagım orta kalite birsey ne kadardır kadıköyde?[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şarj makinesiyle birlikte fln ii bişey 50 60 milyon fln 4 pil kapasiteli fln pilleriyle birlikte...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben Sony Cybershot pillerden aldım tanesi 8.5'dan alana kadar pazarlık yaptım :P Amperinin yüksekliği ile dogru orantılı gidiyor fiyatlar.Varta,Sony gibi piller pahalı. Discmande kullanıcaksan 1800mAh'dan yukarı alsan iyi olur. Benimkiler digital fotograf makinesinde kullanıyorum 2100mAh. Şarj aletlerinde son yok 5 milyonada var 50 milyonada.Ben dandik bişey aldım 10 milyona gayette iyi dolduruyor bilemicem.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar