Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet bi mod. daha katilmis , fenerbahceli mod.'umuz fizban hayirli olsun ve kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ohoo mod mu olmuş kenkimiz[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 olmus benden kacmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ama yeni modumuz 16 hazirana kadar kapalı =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehueuhe Fizboz CM ye benzemez buralar haberin olsun :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ama dikkat edin bu fizban başka Fizban .. F si büyük fizban lol OSI'nin modları arasında fizban var .. bu mod Fizban fake fizban lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yok yok bende baktim ama spor bolumunde attigi mesajlardan birisine bakarsaniz alan yetkilisi oldugunu gorursunuz , patlamim diye baktim ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben takılıyodum zaten başka mod olabilcek Fizban var mı ki aramızda :=)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yanlış topice attım :) [Bu mesaj arcane tarafından 05 June 2003 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ahha katılmamak elimde deel[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hadi hayırlı olsun bakalım gerçi pek bir işin olmayacak ama neyse :=)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 gs li mod neden yok?[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 tarafsız (a.k.a pasif) bir taraftar olarak mod olmak istiyorum habneriniz ola :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Alınır merak etme ama onunda yazacak şeyi olmaz :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 :) tarafsız mod olmayı teklif erdiyorum ben sırf GS ileilgili yaziimdemiyorum[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Gsli bi mod olmasına gerek oldugunu düşünmedik zaten bu yeni modların gelmesindeki en büyük neden Nukemin üzerindeki yükü hafifletmekti yani amaç üç büyüklerden birer mod yapmak degildi azmodai`nin ne kadar efendi biri oldugunu zaten çogu kişi bilir fizbanda öyle ve mantıklı bi insan eh spor bölümünede aktif olarak katılıyolar Nukemle beraber 3 mod yeter bizce daha fazla mod olması modlar arasında uyuşamamazlık yaratabilir[hline] [Bu mesaj Popeye tarafından 05 June 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 *!ROGER ROGER*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oleey bizi korursun dimi artık :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Fizban futbol fakiridir ya şimdi saçma sapan yorumlar yapıcak, bi de öss'de s.çarsa bütün sene çekeriz artık hoho... Zati Fenerli :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hyaırlı olsun[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hayırlı olsun fizban[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hayirli olsun.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar