Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon - Jessie

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Sabahları oynarken hep seyrederim..Aslında çok kötü tamamen çocuklara dayalı,basit yeteneksiz çizimlerden oluşan bi çizgi film..biz rocko,mad pirate jack seyreden insanlarız

Ama pokemonda Rocket Team yokmu, işte o güzel.. Özellikle ve özellikle Rocket Team'daki Jessie'ye bayılıyorum.Çizimleri renkleri,o saçlar...çok iyi.. bu tür Jessie'nin resimlerini bulabileceğim daha geniş içerikli siteler varsa link atabilirmisinis :)

[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...

Sosyal ağlarda paylaş

eheh zaten dızıyı bunanr goturuyor
zaten bır pokemon bolumunde konu klasıktır

ash pokemon yakalar
ash pokemon serbest bırakır
rocketler pıkachuyu calmaya calısır ve ash kurtarır
rocketler baska pokemon calmaya calısır ve ash kurtarır
10 bolumde bır ash rozet kazanır

bu kadar baska konu yok zaten resmen aynı dongu ben o yuzden dırek gameboy oyunlarını oynuyorum ustunede sınama fılmını ızlıyorum yetıyor fılmlerın konular azmış oluyor genelde yanı dızı gıbı aptal saptal olmuyorlar dızı ıse gameboy oyuunlarındakı kasabaları oturtmuslar ash donmedolap gıbı gezıyor her bolumde rocketlerle ugrasıyor o kadar yanı

bıde hangı gerı zekalı rocketlerın 42354325 defakı kılık degıstırmış halını tanımazkı jessıe erkek kılıgındadır yuzde 60 james ıse yuzde 90 kadın kılıgındadır bır goruste tanınabılırler kasmaya gerek bıle yok ash ın IQ suna sahıp olan bır ınsan bıle rahatca gorebılır
sımdı advanced generatıon a gecmıs japonlar adamalr GBA oyununun harıtayı ve basrol karakterını almış mısty yı cıkartmıs ashın de tum pokemonlarını bıraktırmıslar bır pıcakusu kalmış en baştan başlıyor tabı artık konu kalmayınca anlatıcak boyle numaralara basvuruyor japon[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...