Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I heart Huckabees - Tesadüfler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
David O Russel'in yonettigi bir absurd komedi. dun gitme firsati buldum, cok begendim. bu sene izlediginiz hicbirseye benzemiyor mesela, orasini garanti edebilirim. cok basarili oyuncular ve oyunculuklar vardi filmde. Jason Schwartzman, Jude Law, Dustin Hofman, Lily tomlin, Isabelle Huppert gibi oyuncular vardi mesela, oldukca kalabalik bir `iyi` oyuncular toplulugu yaratilmis. kisaca konusu da soyle, jason schwartzman'in oynadigi karakter alisveris merkezlerinin, gokdelenlerin turemesine `acik alanlar`in azalmasina karsi bir cesit aktivist grubun kurucusu, jude law sa bu grubun karsi oldugu alisveris merkezleri zinciri `huckabees`in halkla iliskiler sorumlusu. ama bir gun bir takim tesadufler sonucu schwartzman `varoluscu dedektif`ler dustin hofman ve lily tomlin'in ofisine gidiyor, ve hayati degisiyor. filmin konusunu herhalde en tutarli bu sekilde anlatabilirim.

filmde lily tomlin'e tam anlamiyla hayran oldum diyebilirim. bu kadar ciddi bir suratin beni bu kadar guldurebilecegini hic tahmin etmiyordum dogrusu. sonra film cok hizli. pek az yerde duraganlasiyor. okadar cok yere sapiyor ki bazen takip ederken `ne olduk simdi` desenizde film hemen kendini toplayip sizi guldurmeyi basariyor. neredeyse sifir `direk` politik soylemi olsa da, 11 eylul sonrasi amerikanin halini de bir kac karakter yardimiyla insana gosteriyor.

Filmdeki oyuncularin o kadar absurd halleri var ki, baska film olsa bu kadar kolay kabul edebilirmiydik bilemiyorum =)

Ornegin,
[spo1=spoiler]Jude Law bir toplantinin ortasinda kusuveriyor, lily tomlin bir cop kovasinin icinde birseyler ararken ayaklari yerden kesiliyor, isabelle huppert ve schwartzman camurla sevisiyorlar, tuhaf goruntuler kesinlikle.[/spo]

Eger firsatiniz varsa kesinlikle izleyin. bu senenin en ozgun yapimi oldugunu dusunuyorum ciddi sekilde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...