RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Arkadaşlar Us den cd-key yok Eu cıkıcak diye bekledik ve beta da oynamak istiyorum ne yapabilirim.Kısaca Eu Beta cd key nasıl satın alacam?[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Walla Belki e-bay de satıyo olabilirler ama hiç sanmıorum işin zor.Çünkü o cd keylerle final beta dan sonra oyuna da girilcek.Ama şansını dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ahaha abi sen az dolaş hava al bıde konu açmış buraya puuuuuuhhh alırız oyunu ne acele edıon butun betalarda oynadın hala betada beta dıorsun puhhh yetmedimi git shamen kas sen[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Malesef böyle bir imkan yok redbaron... Linderoth, uslubunu anlamış değilim ama eğer redbaron yakın bir arkadaşın değilse, hakaret ettiğin kanısına varıcam...?[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Eno, 13 Ocak 2005 01:38 tarihinde demiş ki: Malesef böyle bir imkan yok redbaron... Aslında şimdilik yok böyle bir imkan, cunku blizzard acıklamada first phase of FB ibaresine yer vermiş, yani bizim gibi su anda FB ye katılamayanlarıda dahil edicegi bir second phase olucaktır diye tahmin ediyorum.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yok arkadasız hemde yakın :D bu arada ben şeyi merak edıyorum şimdi final beta ya extra oyuncu alıncak bunlar zamanında benım gıbı cb ıcın kayıt olanlarmı yoksa yıne open beta tarzı gıbı birşeymı olucak eger cb basvuranlar arasından secım olursa sansım 0.00001% hahah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Eno cok sağol arkadaşım savunduğun için linderoth benim yan komşu ayrıca epeydir tanıyorum.WoW da banada cok yardımı dokundu.Doğal olarak böle düşünmen normal çok sağol ilgin için.Level 36 Shaman yaptım kore de ve baya emeğim var onun için böle yazıyo :)[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ana serverlar kapanmıs lol yıne bakım sanırım :P bu arada sorun değil herkese yardım ederim hordishmannerıda kral yapıcam :P dasdasdjh[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Levent, diğer aşamalarda us den eu a geçiş için form doldurmuş olanları alacaklar. Onların büyük kısmı giremedi çünkü final betanın ilk aşamasına... belki son bi 5 gün falan, stress test tarzı herkesi alabilirler.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 stress test olur elbet.onda herkes oynar oynamasına da ne kadar oynanabilir olur, süre ne kadar olur tartışılır..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Anladım, neyse bende artık Magic oynarken buldugum tüm Orc, Tauren, Troll ne varsa öldürmeye calısırım :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 final betaya ilerleyen zamanlarda herkesi alacaklar mı gerçekten wow download ediyorum, boşuna uğraşmayayım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Engin2, 13 Ocak 2005 11:02 tarihinde demiş ki: final betaya ilerleyen zamanlarda herkesi alacaklar mı gerçekten wow download ediyorum, boşuna uğraşmayayım Ben de kullanıcı hesabım olmamasına rağmen download ettim, bana kalırsa ayın 20 sinde falan açarlar gibime geliyor, çünkü oyunun sitesinde ileride daha fazla oyuncu alınacak diye açıklama vardı. Ayrıca buraya da bakmanı önemle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 o yazıyı bende okumuştum ona güvenerek downloada başladım zaten ama yinede emin olamıyorum[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tabi canım blizzard a güven olmaz, bakarsın yarın başvuruları açarlar, bakarsın hiç açmazlar, ama her şey wow için sonuçta.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar