Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US cd-key yok ve Eu betada size katılmak istiyorum.Ne yapabilirim?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

said:
Eno, 13 Ocak 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
Malesef böyle bir imkan yok redbaron...

Aslında şimdilik yok böyle bir imkan, cunku blizzard acıklamada first phase of FB ibaresine yer vermiş, yani bizim gibi su anda FB ye katılamayanlarıda dahil edicegi bir second phase olucaktır diye tahmin ediyorum.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadasız hemde yakın :D bu arada ben şeyi merak edıyorum şimdi final beta ya extra oyuncu alıncak bunlar zamanında benım gıbı cb ıcın kayıt olanlarmı yoksa yıne open beta tarzı gıbı birşeymı olucak eger cb basvuranlar arasından secım olursa sansım 0.00001% hahah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Eno cok sağol arkadaşım savunduğun için linderoth benim yan komşu ayrıca epeydir tanıyorum.WoW da banada cok yardımı dokundu.Doğal olarak böle düşünmen normal çok sağol ilgin için.Level 36 Shaman yaptım kore de ve baya emeğim var onun için böle yazıyo :)[signature][hline]HordishManner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 13 Ocak 2005 11:02 tarihinde demiş ki:
final betaya ilerleyen zamanlarda herkesi alacaklar mı gerçekten wow download ediyorum, boşuna uğraşmayayım

Ben de kullanıcı hesabım olmamasına rağmen download ettim, bana kalırsa ayın 20 sinde falan açarlar gibime geliyor, çünkü oyunun sitesinde ileride daha fazla oyuncu alınacak diye açıklama vardı. Ayrıca buraya da bakmanı önemle tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...