xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Arsivdeki konularda hang scrollun hangi ise yaradığı bulmama rağmen bu işi çözemedim flame eklemek için staff a upgrade item (+1 ) staff mı gerekir yoksa daha önce upgrade ettiğimiz stafı kullanabilirmiyiz bu is nasıl yapılıyor ayrıntısıyla pls ?[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Staff rare yada magical olmayacak. +1 yada herhangi bir durumda olabilir. Önce max cıkaracagın duruma getirip blessed elemental basman en mantıklısı olur.Normal elemental ile sansın %20 civarları,yani kırarsın. Staff a elemental bastıgında,yada basılmıs bir staffın varsa,charon(yanlıs olmasın,cirkin sey işte:) ) onda dispell scrollar var,lightning to flame,flame to glacier vs. diye. Onlardan alıp staffını %100 sansla cevirebilirsin.Cantanda 500k olması gerek.
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 evet kunlana bılırsın ama ucuz yoldan etmek ıstıyosan +1 stafa upgrade scrol bas +2 olunca ucuz su anvilin yanında duran buyucu tıplı elemandan 260k ya normal elemantal al bas yanma rıskı sıfır o vakıt lıgth , glasier ,flame verır sansına sonra +5 e kadar normal upgrade scroll bas ben genelde hep scrolllu sag alt koseye koyuyorum ve sımdıye kadar +5 e kadar yakmadan cıktım benım herseyım +5 yane fakat +6 epeyce mal yaktım benım balımmıdır yoksa bug mıdır bılmıyorum fakat +5 ve ozellıklı 1 ton malzemem var hic mi hic yakmadım
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 +1 den +6 ya kadar staffa'a ılk once elemental scrol basarsın (patlama rıskı vardır) bastıgın patlamadı anda staff lıghtıng ozellıgı eklenır bu + oldugu duruma gore sayısıda degısır +5 de 40 +6 da 48 olarak sen egerkı skıllerını lınght vermıssen sorun yok ama flame ısen vendordan Lıngt ı flame cevıren scroll alıcaksın (252 k) bunu flame e donusturrken cantanda 500 k da para olmak zorunda patlama rıskı burda yoktur %100 olur lıght = flame Lıght = gları dıkkat edılcek husus vendorda yapıcan ıslemı bılerek scroll almakta gecıyo bosa 250 k verme
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oha yardımlasma buna denır ben baktıgımda msj yoktu yazana kadar 2 kısı yazmıs eh sende bu kadardan anlamazsan bısı demıycem artık
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eyvallah saolasın :))[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Emin olmadan birsey yazmayın arkadaslar.Normal elementalle kac kere denedinizde oldu? Sizin sansınıza tutmus sanırım.
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 :Ppp süpersiniz iste olay bu :) aksam denerim artık[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Buzkirpisi, 13 Ocak 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Emin olmadan birsey yazmayın arkadaslar.Normal elementalle kac kere denedinizde oldu? Sizin sansınıza tutmus sanırım. cok az bı sans patlatma rıskı cok cok fazla ama nadırende tutuyo
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Evet iste bende onu söyledim :) Equal yanma riski sıfır demis,simdi okuyan birisi gider salamander e,elixir e elemental basar yazık olur :D Gerci olmaz ya,oldu diyelim yazık ::-p
EquaL_ArpH Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Buzkirpisi, 13 Ocak 2005 12:54 tarihinde demiş ki: Evet iste bende onu söyledim :) Equal yanma riski sıfır demis,simdi okuyan birisi gider salamander e,elixir e elemental basar yazık olur :D Gerci olmaz ya,oldu diyelim yazık ::-p valla guvence vermem benden de kaynaklana bılır yakan cok gordum ama inanandırmak zorunda degilim fakat ben +5 özellikli staff yapıyorummm
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yok öyle birsey söylemedim.Seninki normaldir belki,serverin geri kalanında bug olmuştur,blessed elemental kullanmak zorunda kalmışlardır.Olabilir yani :lol:
Öne çıkan mesajlar