Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][yemek]Çiğköfteci

Bathory

Öne çıkan mesajlar

Elazığlı Ahmet Usta.
Çiğköftede tek isim.
İstanbulun dört bir yanında, biri mutlaka yanı başınızda... :D

Şaka bi yana, adam süper yapıyo, yanında yeşilliğini, sosunu veriyo ki sosu cidden şahane.
3 şubesi var, Avrupa yakasında Avcılar (Yeni Bosna'ya giderken sağ'da, daha Avcılara girmeden, eskiden daha içerdeydi, şimdi büyük yere taşınmışlar) ve Etiler (gidemedim, yerinden emin değilim); Anadolu yakasında Yeni Sahra (E-5 üzerinde köprüye giderken sağda, benzinciden önce, üst geçidin yanında). Tabi başka yer de açmış olabilirler bilmiyorum, en son çiğköfte makinasının patentini alıyolardı :D[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ewt bende görmüştüm gecen gün önünden gecerken. bigün durup yiyeyim. ufak bir yere benziyordu yanlış hatırlamıyorsam, ama sadece cig köfte mi yapıyorlar? cigköfteyi daha cok aperatif olrak götürdügümüz için ne kadar yenilebilir? yani gidip orada oturup yemek yiyebiliyor musuuz yoksa sadece cigköfte mi var? paket yaptırıp çıkıyor musunuz dükkandan?

bol acılı ise yiyemiyorum ben o zımbırtıyı :) tadı nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

Adam sadece çiğköfte yapıyo ve kalitesine güvenmeden dükkan açmıyo. sadece oğullarına ve kendine dükkan açmış zaten. onun için kalitesinden fazla şüphe etmiyorum.

benim için esas olan temiz olmasıydı ki o bakımdan da şüphem yok.

Aldığınız zaman yanında yeşillik, domates, lavaş, acı biber ve sos veriyolar. Acılı/Normal seçenekleri var.

İsterseniz orda oturup yiyebiliyosunuz. İsterseniz paket yapıyolar. (Yannız yeni sahra'dakinde emin diilim, Avcılarda oturacak yer vardı. Burda da vardı diye hatırlıyorum, baya oldu gitmeyeli.) Aperatif olarak yemek size kalmış, ben geçen sene öğün olarak yiyodum, lavaşıyla vs.'siyle...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...