Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

National point i nasıl görürüm


xantia

Öne çıkan mesajlar

Kuzum siz bunu nerden çıkardınız Rp clan ı diye . Ben size her defasında açıklamak zorunda değilim , fakat öyle bir yazıyosunuz ki herseferinde zan altında kalıyorum .Gönül Rp yapmak ister ama oyunun dinamizmi buna uygun değil , bundan dolayı daha önceleri rp yapmış deneyimli oyuncuları toplamak istedim . Çünkü cıvık değiller , çünkü iki kelimelerinden biri küfür değil , çünkü sıradan kişiler rp yapamz , çünkü paylaşmayı fedakarlığı bilirler,çünkü... Daha sayayım isterseniz . Bunu düşünerek bu tarz oyuncuları toplamak istemek suç mu ? Anlayamadım ?
Bu esnada siz kimsiniz ve beni eleştirme hakkını nerden buluyorsunuz , herkes isteklerini abuk subuk belirtirken , ultima online da gm lik yapmış bir insanın bozuk Türkçe sini değil de beni eleştiriyorsunuz . Hayırlı işler dilerim , kolay gelsin .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=102918

Benim sana söyledigim seyi bana ısıtıp satmaya calısma,hataya düsersin.
Ultima serverinda Gm lik yapmıs ve bozuk Türkçesi olan arkadas kimmis? Ben sadece Gm Azrael i tanıyorum,oda senden güzel Türkçe konusuyo.

Hem sen benim demek istedigimi anlamadın zaten.
Önceki klan acışında önce rp yapmaya calısıcaz dedin.Olmadı diyince en azından adam gibi adamlar olsun,küfür etmeyen tipler vs.. dedin.
Ama demekki bunlarda yetmemis,np sartı koymussun.Sadece bu degisik geldi.Espri ile karısık takıldım.

Burası bi forum ve M.E.B forumları degil,oyun forumları.Kimse süper,uber Türkçe ile konuşmak zorundada degil.
Ha eleştrileri kaldıramıyorsanda takılma.
İlkokul lise ögrencisi yok karsında.Bizde senin ögrencin degiliz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sana öğrencim ol demedim zaten . Ben sadece zırt pırt milletin bu Rp olayına takılmasına sinirlenmeye başladım olay bu . Editin ve dupe ün dolu olduğu , bug ların patshlerle temizlenemediği bir oyunu belki de ücretsiz olmasının etkisiyle oynuyoruz . Burda biraz ciddiyet istemek kendi hakkım , sen ister uy ister uyma . Herkes için geçerli bu . Gelelim Gm olayına , ben isim vermedim ve bunu uzatmak istemiyorum . Şartlar diyorsun ; e tabii bir clan yani bir birlik kuruluyor , lideri tabii şartlar sunacak her kafadan bir ses çıkarsa sonu ne olur ? Ben daha önce rp yapmamış veya Rpg oynamamış biri bu oyunu oynayamaz veya iyi şeyler yapamaz demek istemedim , sadece öncelikle tercihim dedim. Ya adam hiç oynamamışsa büyücüye str kastırıp eline kılıç aldırmaya çalışır , warriorsa dex ine veya int yüklenir . Ben bu tip bir karakteri mi alacağım clan a ? Tabii ki deneyimli en azından etüt etmiş , stat larını ve skillerini dengeli dağıtmış oyuncu isterim . Para harcayıp milletin stat skillerini düzenlemek ten sıkıldım , hele aralarında fantazi sevenler varsa ....
Bu esnada düzgün Türkçe olayına geleyim . Bir oyun forumu olabilir ama dilimizi bu kadar kötü konuşmanızı gerektirmez . Ben öğretmenim diye söylemiyorum çünkü o sıfatım şu an yok istifa etmiş durumdayım . Bu genel bir durum . O zaman mesaj atın LEVEL oyun dergisine onlarda oyunları anlatırken sizin gibi yazsınlar yazılarını . Üzgünüm ama geçenlerde adamlar belirtmiş yazar alınacaktır diye , istedikleri şeylerden biride türkçeye hakimiyet ve düzgün yazılım . Ben daha ne diyeyim . Herkes sanıyor ki bazı şeyleri görmezlikten gelmek ona çözüm aramaktan daha kolay . İlerki yaşlarda anlarsınız ne demek istediğimi , hadi size kolay gelsin .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Renklerimiz farklı heralde.Söylediklerimizi anlayamıyoruz.Sadece sen degil,bende anlamıyor olabilirim.
Bir dönem nebulada uo oynarken forumlarda "Ben Eğitimciyim"
diyen arkadası hatırladım.
Bende işletmeciyim.Sende 4 sene okudun,bende 4 sene okudum.Yaşımı nereden biliyorsunki "ilerki yaşlarda anlarsın" gibi
bir söz söyleyebiliyorsun.
Türkçeyi tabiki güzel kullanmamız gerekir ama Lvl dergisinde degiliz,çok ciddi bir işte yapmıyoruz,Oyun oynuyoruz,eglenmeye calısıyoruz,ben forumlarda yazı yazarkende egleniyorum.

Uzatmıyorum.Sen haklısın.Senin konunu mahvettim.Cok ciddiyim özür dilerim.(dalga gecmiyorum).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xantia üye üye bakamaz :) toplam np den ölçersin üye bazında tek tek bakmak istiyorsan. adama de ki deneme yapcam clandan atıp geri alcam de toplam np farkı adamın np sidir :)

benim bildiğim baska çözüm yok :)[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...