BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 1-2 dk önce zyxel modemimin web arayüzünden port açma yerini arıyodum bi yer geldi 23 21 80 diye portlar vardı değiştirdim bunları sonra geri eski haline çevirdim ama şimdi modemin web arayüzüne ulaşamıyorum 192.168.1.1 yazıp enterlıyorum ama search sitesi falan çıkıyor nasıl düzeltebilirim[signature][hline]K N I G H T O N L I N E Firearrow the Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 modeminin elektrik kablosunu çıkar bekle bi 10 saniye tekrar tak sonra reset kısmına 3 saniye basılı tut falan kısacası resetle modemini sonra network connections dan adsl properties e girip IP sine bak ve o ip yi kullanra gir sayfaya http://adsl/ i bvi dene ama en başta[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 tamam deniyim hemen[signature][hline]K N I G H T O N L I N E Firearrow the Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar