2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 1. IPTorrents (IPT) → iptorrents.ru → iptorrents.me → ipt.af 2. TorrentDay (TD) → torrentday.ru → torrentday.me → td.af 3. SceneTime (ST) 4. Speed.cd (S.CD) 5. TorrenTing (TT) 6. Deildu.net → deildu.nl → deildu.co.uk → deildu.us → afghanpirate.com Bildiğin dolandırıyormuş milleti filan sağa sola attack yapıyormuş birileride rage olmuş sanırım site yapmışlar sırf fişlemek için :) Herifin ismi Riza Zeki miş devamını okuyun; https://iptorrentsdox.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 o sitelerden ikisini uzun sure kullandim. birini hala kullaniyorum. bes kurus vermedim. bes kurus istenmedi. hicbir sorun yasamadim. bu demek degildir ki sahibi sutten cikmik ak kasik. tanimam etmem ama bu listeyi hazirlayan sahis da dunyanin en objektif kisisine benzemiyor. donation ile vip olmak, invite almak, ratio boostlamak, auto-ban actirmak falan bunlar hep standard practice. biraz daha zorlasa paralar ISIDe gidiyor diyecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 IPT bağışlar için baya dilencilik yapıyor da, kimseye de zorla bağış yaptırmıyorlar. Muhtemelen en iyi genel içerikli tracker şu an, bok atılmasının sebebi o olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 nası zorlamıo invite yok mesela napcan ?... http://iptorrents.com/signup.php pay bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kanka buluosun invite atio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 harbi bok atma var burda içlerinden bir tanesi hem mükemmel bir tracker hemde rica ettiğinde 1 saat önce çıkan torrenti freeleech yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 what.cd btn ptp gibi sitelere de ddos saldırısı yapıp aylarca down kalmasına sebep olan da bu sitelerin sahibi olduğu ortaya çıkmıştı sanki birkaç ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 yazılan siteleri bilmiyorum ama paticix e ilk açıldığında bir kere girdim ve o günden beri mcaffee, pc yi her açtığımda bu siteye sakın girme diye beni uyarıyor. mcaffee i normalde kapatıyordum ve hiçbirşey yapmıyordu, artık neyden şüphelendiyse ne kadar kapatırsam kapatayım her restart ta kendisini açıp "bu siteye girme" diye bir hatırlatma yapıyor ve sonra kendisini kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 editör rakibine bok atıyo herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 2 said: nası zorlamıo invite yok mesela napcan ?... http://iptorrents.com/signup.php pay bitch Invite olmaz olur mu daha geçen ay 3 tane verdi, bağış falanda yapmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar