Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

whats the abbys


fallen_angle

Öne çıkan mesajlar

1 abyss nedir? C: Oyundaki en iyi para kesme yeridir
2 Nasıl Para Kasılır? C: leechler vardır ilk 3 katında (Moradondaki solucanlarla aynı gorunumde ve hemen hemen aynı kuvvette) onları kesersin herbirinin icinden min.700-800 coin çıkar +str +mp +dex +6ya kadar çeşitli ring, belt vs. çıkar
az para etcek çeşitli itemler çıkar. EN ÖNEMLİSİ ABYSS GEM çıkar.
3-ABYSS GEM : Satabilirsin (tanesi 180-200k arasında değisir) yada Moradonda kumar oynayıp sansını denersin. Kumar oynarsan artık sansına bağlı olarak 100m etcek bi itemde düsebilir(örn. shard) yada 100 coin etmeyecek bi itemde düsebilir (örn. kavun karpuz)
*Para sıkıntısı çekmiyorsan bence biriktirip sansını denemeni tavsiye ederim :)

4-Nasıl Gidilir: ixg1, ares1, diez1 serverinda iken moradonda porttan DELOS ZONE a geçin. 3 kapılı bi yere gelceksiniz orta kapıdan düm düz ileriye gidin. Bi kale görceksiniz içeriyi giriyorsunuz sol taraftaki kapıdan geçip köprü vari bi yapıdan devam ediyorsunuz karsınıza kapalı bi kapı çıkıyor. Sağ tıklıyorsunuz tek seçenek olan Abyss Dungeon u isaretleyorsunuz . 10,000 coin alıyor sistem her giriste artık içerdesiniz .

5-LVL Zorunluluğu var mı? C:Hayır. Tüm lvl de gidilebilir lvl zorunluluğu yok

6-not: abys orc ve insanların koşulsuz birbirine saldırabildiği tek yer. Öldüğünüzde para yada exp kaybetmiyorsunuz ama sizin para toplamanızı engelliyorlar.[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe :) yardım etsenize ares 1 de level atlıyım :) 37 oldum burda birini bulana kadar yardım et yardım et diye level 1 ken yardım edin diye yazmaya baslamıstım :) bi sagolsun steel brightblade geldi yardıma onunlada level difference dan party kuramadık :) fatih gelicem gelicem dedi unuttu bizi pm lerimede cevap yazmıyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sanırım üst katlardan birinde 9 yada 11.kat iksir ve silah satan npc ler var. ortadaki portta re-spawn yaparsan öldüğünde oraya spawn olursun.

bence ölmeden bi çık bi kez porta tıkla re-spawn aktif hale gelecektir. sonra sandık dolunca orcsan humanlara , humansan orclara saldır öldürsünler seni sende itemleri sat sandığı bosalt her seferinde kendin çıkmaya çalısırken :PPp ne ye uğradığını anlamadan bi yaratık tarafından öldürebilirsin (deneyimle sabittir)[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

areste pek oynayan kalmadı :) stell benim bildiğim tek
ixg. falan olsa yardım ederim.

manner yükseltmeme yarıyor hem hemde biraz hava atmıs oluyoz :Ppp

Bu gece ixg. lvl kasmasına yardım etcek bi kac arkadasın isteyenler aksam 11-12 gibi bana pm atabilir

PRaXToR
lvl 47 Orc Paper Mage[signature][hline]Şeytan Bile Bir Zamanlar Melekti.Bense Asla Melek Olmadım !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...