TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nette dolanırken gözüme çarptı ama merak etmeyin acımadı :lol: tama iğrenç espiri vurmayın neyse şimdi bu kara kılıcı üçlemeymiş ama 4. bir kitabı falan varmış ne iş bu türkçeye çevireceklermi yani çok güzel üçlemeydi fakat bu 4. artık startreek falan gibi birşey olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Adı üzerinde Kara Kılıç Üçlemesi .. Yani resmi bi siteden falan okumadıysan muhtemelen asparagas bir iddiadır ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hayır deyil siteyi hatırlamıyorum :) yahooda karakılıc strahd falan yazarken cıktı yazılacak demiyordu yazılmış zaten ek bölüm gibi birşeyler vardı kasıp bakmadım şimdi iki saat. [Bu mesaj TheSilver tarafından 03 June 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 evet 3leme olarak bılıyorum hatta okudum ilk iki kitabı. ucuncu ne zamn kısmet olur allah bilir :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 valla üçüncü kitabı oku derim 3lemeyi çok deyişik bir şekilde bitiriyor beklenmedik deyil fakat hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mutlaka 3. kitabı okuyun bi de galiba karakılıç diye baska bi seri daha var ama ismi farklı simdi tam hatırlamıyorum[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar