LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 abi yaz buraya. şimdi shopa giremem, gider elimdekiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 olm parayı nerden buluyonuz lan! o ilk walk around quest daalı para veriyodu yaw. orda doldursaydık testiyi keşke.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bende giremem şu anda bi ara girip yaziyim o zaman. =) Para en iyi o 4 katlı quest de en alt katta çıkıyo oluyo... O questi her bitirdiğimde 3k-4k altın kazanıyodum.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya ben şu an açık olan gezmeli questte, sağ tabeladakilerin en altındakini bir sürü yaptım. her seferinde ortalama 725 gold sağlıyorsun ve (benim karakter için) yaklaşık 8-9 dakika sürüyor. böyle böyle, bugün 22500 kadar para yaptım. armor alıp, stat kasarak yedim onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 horace, bi de cray'în dediği var. o questin en altındaki yaratıklar bayağı para bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet o questler cok guzel bossu oldurunce sandıktan 425 gold çıkıyodu sanırım 50de exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o questlerin, en altındakini yapın. o en kolayı. hepsi ortalama aynı parayı bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 En kolay dediğinden Forest Demon çıktı.. Nefret ediyorum bu tipten offf.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yahu onu iyi ayarlayarak öldürebilirsin. ya da ice dragon spirit spelliyle de öldürebilirsin, o defansını hep 0lıyor tipin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Öldürmek deil derdim ölüyo zatende sinir ediyo adamı =D[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hepsinde 425-450 gold weriyo.. Hepsini bitirince özel bişey oluyomu? Yoksa kasmıycam 2 tane kaldı..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Saat 7 oldu hala yatıcam battleon sağolsun...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya bu salad shooter çok güzel ya hayvan gibi sphinx i öldürdüm bi ton potion alıp :) bi de hadi biz de pati kalnı kuralım guardian olmana gerek yok kurmak için son olarak da bu admin var ya arnix mi ne o işte ona mail attım böle böle paypaldan üye olamıyorum diye o da mektupla çek olarak yolla demiş [Bu mesaj blademaster tarafından 09 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu arada o questle ilgili ufak bi trick :) salad spellini attıgın yaratıkta -10 water var water damageli bi silahla saldırıp HPsini tekrar doldurabilirsin yavas yavas :) sonra tekrar spell atarsın böylece git gel olayı falan azalır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: blademaster, 09 Mayıs 2004 14:13 tarihinde demiş ki: ya bu salad shooter çok güzel ya hayvan gibi sphinx i öldürdüm bi ton potion alıp :) bi de hadi biz de pati kalnı kuralım guardian olmana gerek yok kurmak için son olarak da bu admin var ya arnix mi ne o işte ona mail attım böle böle paypaldan üye olamıyorum diye o da mektupla çek olarak yolla demiş [Bu mesaj blademaster tarafından 09 Mayıs 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] O zaman toplayalım kayıt olucakların parasını yollıyalım adama..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 evet evet, öyle yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kim yapar bu işi peki para topla gönder fln ben beceremem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yeni quest teki yeşil zıbıdı 10 heal poi weriyo YUH.![signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Şehirlere gitme kapatıldı.. Duyduğumu söyliyim genelde haftada 10-15 quest yapılıyor... Artık bizde bu quest leri oynıyabiliyoruz beleş olarak.. Ama sadece news kısmındayken...Sonra yeni bir quest gelince news kısmı değişiyor we biz yağamıyoruz ondan önce geleni.. Biz malesef guardian lar gibi eklenen quest listesini göremediğimiz için sadece news kısmındaki en yeniyi yapabiliyoruz..Yani geçen quest de özel olarak 1-2 şehir açılmıştı bazı questler için ama yine kapandı.. Ayrıca bazen bi quest çıkıyo 2-3 saat sonra yenisi konuyo biz o yüzden onları hiç görmüyoruz bile... lol[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yahu guardian olursak, bu karakterler aktarılacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 neden ben bir şeyi bırakır bırakmaz herkez abanır :) Abi illa ki getirtceksiniz yine lvl 20 karakterimi back olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 evet karakter aktarılıyo ama sadece bi karakter guardian olabiliyo yani sen olmuyosun yeni bi karakter açarsan o da free oluyo ama çok kötü olmuç ya üff doru düzgün para çıkmıyo bu zart zurtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yahu bu bludrunt blade silahı, 3k'ya satılıyormuş shopta ehoeho. ancak anlamadım, sanki bu satılan ile, questten çıkan aynı değiller? öyle mi, yoksa ben mi yanlış görüyorum. questteki 15-30 vuruyor galiba, bu shopta satılan 5-20 diyor. ancak yüzde 10 bonus hit var. anlamadım ben bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hayır aynı degiller :) isimleride farklı olması lazım 1 harfle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar