LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 abi, ben dungeonlı bir questi yaptım, prensesi kurtardım ama bir geyik olmadı? çok düzdü? yoksa ben kurtarmadım da, kurtardım mı sandım? şu questleri bitirince, bitti veya paladin questindeki gibi do quest again yazısı çıksa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yahu bu yeni questi tamamladım, gemleri filan tam yaptım, shadowoksen mıdır nedir, öyle bir silah verdi. e iyi de bu silah oyuna çıkıp girince yok? veya işte alışverişe gittim geri geldim, yok? acep bunun, quest sırasında werewolf formda olmamla bir ilgisi var mıdır, yoksa questin olayı mı budur? ayrıca bu silahın level 60 için shopta satılması ve benim de level 50 olup bu silahı kullanabilmiş olmam ayrı bir hadisedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 nodrop weapon, potion gibi bazı şeyler shopa girildiinde veya logout olunduunda yokoluyolar..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bombacı o questi bitirmedin muhtemelen. bitirsen oyunun en şahane silahına kavuşacaktın çünkülüm.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ingilizce bilen arkaşlara oyunun forumlarına girmeleri tavsiye olunur ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: BombaciMulayim, 05 Mayıs 2004 01:04 tarihinde demiş ki: yoksa ben kurtarmadım da, kurtardım mı sandım? hehe bu kismina bayildim.. o oyun amma cok zaman istio bea :p yane lineagete filan level kassam daha hizli lvl alirdim :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 lineage hikayeymiş o zaman. hayatımda bu kadar kolay level atlanan bi oyun görmedim.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bune yahu bi chesti acmak icin uyelik istiyorlar. para tuzağı hep :)[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya çok süper silahlar var. o dolaşmalı questte çıkan silahlar baya iyi bana da bi sopa ya staff çıktı light vuruyo ve water, fire, earth, energy magic damage koyabiliyo sora bi de zard kılıcı vardı o da baya süperdi metamorph oluyodun kesiyodun herksi. bikaç kere de legendary sword ve tusk spear aldım onnar da baya iyi bi de drakel tube vardı ama o çok salak olmuş bazuka nedir ya frp oyununda :) acaba üye olsam mı diye düşünüyorum class hayvan silah dolaşma fln baya bişiy var onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: blademaster, 05 Mayıs 2004 17:48 tarihinde demiş ki: ya çok süper silahlar var. o dolaşmalı questte çıkan silahlar baya iyi bana da bi sopa ya staff çıktı light vuruyo ve water, fire, earth, energy magic damage koyabiliyo sora bi de zard kılıcı vardı o da baya süperdi metamorph oluyodun kesiyodun herksi. bikaç kere de legendary sword ve tusk spear aldım onnar da baya iyi bi de drakel tube vardı ama o çok salak olmuş bazuka nedir ya frp oyununda :) acaba üye olsam mı diye düşünüyorum class hayvan silah dolaşma fln baya bişiy var onda O staff nerden çıktı hö??[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 flash ile yapıldığını göz önünde tutarsak başarılı bir çalışma.yoksa başka bir numarası yok![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 spellcasters daha küsel....[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bombacı.. o yaratığı öldürdükten sonra kütüphanede gizli bi kapı war. ordan giricen ve 4 kat daha teker teker gizli kapılardan inecen.. Ama değer.. Süper bi kılıç veriyo quest sonunda[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 "Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere.." demiş arkadaşımız fakat ben hala diyorum. Ne kadar iyi olabilirki max bumudur yani?!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 oha yeni questin başında on tane potion veriyo. iice biriktirip zort diye bludrut swordu almak mümkün düşük levellar için...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 horace, yok. bende mesela 5 potion vardı, 5 tane daha verdi. sonra bir daha yaptım, bu sefer vermedi. heralde 10 potiona tamamlıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yahu deli olucam, questlerden aldıgım kılıclar, oyun refresh olunca gidiyor. bunun bir çaresi yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 lam tam kutuphaneden girdin dinazor daldı 6 potion harcadım ona ne uyuz bi yaratıktır öle yaa dier hiçbişeye potion harcamadım be. sonra bi tane daha cıktı ama ona 2 potion kalmıstı indişiremedim kafayı yiyenzibite.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: GM-Newbie, 05 Mayıs 2004 22:07 tarihinde demiş ki: "Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere.." demiş arkadaşımız fakat ben hala diyorum. Ne kadar iyi olabilirki max bumudur yani?!!!?? Bence dahada iyi olabilir daha çok uğraşılırsa.. Ki bu adamlar sabah akşam uğraşıyo daha ne kadar uğraşılabilir ki =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 zor questlere kurtadam olmadan dalmayın level 50 oldu benim char kurtadamsız cok zor cogu quest yani hem zaman kaybettiriyo hemde baya bi potion masrafı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: BombaciMulayim, 05 Mayıs 2004 23:51 tarihinde demiş ki: yahu deli olucam, questlerden aldıgım kılıclar, oyun refresh olunca gidiyor. bunun bir çaresi yok mudur? bir çoğunda diyor ki zaten : "bu alet sen logout olunca patlar yuvrum". yani bir yolu yok, sanırım aleti bul hiç kapamadan oyna, oyun iyice sarsın ve para ver al diye yapmışlar ... oyunun bu paraya açlığını bir türlü kavrayamadım gitti zaten ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 AdventureQuest needs your help! Please become a Guardian to help bring the game back online for everyone. Until enough people donate to make the red bar return to 100% only Guardian accounts can login and play. Thank you to everyone who is supporting us during this time! Once you become a Guardian, you will be able to log in and play during this, and all future Guardian Swims. Below is information on your characters :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: horacegoesskiing, 05 Mayıs 2004 09:36 tarihinde demiş ki: lineage hikayeymiş o zaman. hayatımda bu kadar kolay level atlanan bi oyun görmedim. lafin gelişi öle sölemistim :P la'nin hikaye filan oldugu yok :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Halfmumi, 29 Nisan 2004 12:33 tarihinde demiş ki: ben halen şu lanet Sir lancelot u bir kere bile deviremedim??? ne iştir? Bir yığın kılıç,alev tabancası vs vsim var.. genede eleman bir komboya başladımı yarıyor... nedir ne değildir? ne yapmam gerek? Öncelikle Yulgardan bir adet Salad Shooter büyüsü alınır, o salak mogline "Heard any rumors?" diye sorulur, "Hunt the Seed Spitter" diye gazla atlanır, seed spitter seed spittikçe salad shooter büyüsü atılmak suretiyle heal potion elde edilir, 6-7 tane potion ve bolca para varken bludrunt blade ve ninja form eşliğinde Sir Lancelota meydan okunur, gerektikçe potion içilir, üstüste potionlar bitene kadar Lancelot doğranır stat alınır. Hayvanlar ; kendinize ait olmayanları kontrol edemezsiniz, ancak pet shoptan aldıklarınızı kontrol edebilirsiniz. O da sadece saldırsın / saldırmasın şeklinde, şimdi saldır diyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben markete deli oluom oyuna girip cikmak olarak algilio lanet olay.. sirf o yüzden bi kere seed avindan donuste 9 adet ixirim güme gitti direk cildirdim.. oysa oysaaa ne güsel stat alacaktim o ixirlerle[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar