Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere..

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

yahu bu yeni questi tamamladım, gemleri filan tam yaptım, shadowoksen mıdır nedir, öyle bir silah verdi. e iyi de bu silah oyuna çıkıp girince yok? veya işte alışverişe gittim geri geldim, yok?
acep bunun, quest sırasında werewolf formda olmamla bir ilgisi var mıdır, yoksa questin olayı mı budur? ayrıca bu silahın level 60 için shopta satılması ve benim de level 50 olup bu silahı kullanabilmiş olmam ayrı bir hadisedir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 05 Mayıs 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
yoksa ben kurtarmadım da, kurtardım mı sandım?

hehe bu kismina bayildim..
o oyun amma cok zaman istio bea :p yane lineagete filan level kassam daha hizli lvl alirdim :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

ya çok süper silahlar var. o dolaşmalı questte çıkan silahlar baya iyi bana da bi sopa ya staff çıktı light vuruyo ve water, fire, earth, energy magic damage koyabiliyo sora bi de zard kılıcı vardı o da baya süperdi metamorph oluyodun kesiyodun herksi. bikaç kere de legendary sword ve tusk spear aldım onnar da baya iyi bi de drakel tube vardı ama o çok salak olmuş bazuka nedir ya frp oyununda :)

acaba üye olsam mı diye düşünüyorum class hayvan silah dolaşma fln baya bişiy var onda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blademaster, 05 Mayıs 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
ya çok süper silahlar var. o dolaşmalı questte çıkan silahlar baya iyi bana da bi sopa ya staff çıktı light vuruyo ve water, fire, earth, energy magic damage koyabiliyo sora bi de zard kılıcı vardı o da baya süperdi metamorph oluyodun kesiyodun herksi. bikaç kere de legendary sword ve tusk spear aldım onnar da baya iyi bi de drakel tube vardı ama o çok salak olmuş bazuka nedir ya frp oyununda :)

acaba üye olsam mı diye düşünüyorum class hayvan silah dolaşma fln baya bişiy var onda

O staff nerden çıktı hö??[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

flash ile yapıldığını göz önünde tutarsak başarılı bir çalışma.yoksa başka bir numarası yok![signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 05 Mayıs 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
"Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere.."

demiş arkadaşımız fakat ben hala diyorum. Ne kadar iyi olabilirki max bumudur yani?!!!??

Bence dahada iyi olabilir daha çok uğraşılırsa..
Ki bu adamlar sabah akşam uğraşıyo daha ne kadar uğraşılabilir ki =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 05 Mayıs 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
yahu deli olucam, questlerden aldıgım kılıclar, oyun refresh olunca gidiyor. bunun bir çaresi yok mudur?

bir çoğunda diyor ki zaten : "bu alet sen logout olunca patlar yuvrum". yani bir yolu yok, sanırım aleti bul hiç kapamadan oyna, oyun iyice sarsın ve para ver al diye yapmışlar ...

oyunun bu paraya açlığını bir türlü kavrayamadım gitti zaten ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

AdventureQuest needs your help!
Please become a Guardian to help bring the game back online for everyone. Until enough people donate to make the red bar return to 100% only Guardian accounts can login and play. Thank you to everyone who is supporting us during this time! Once you become a Guardian, you will be able to log in and play during this, and all future Guardian Swims. Below is information on your characters

:)[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 05 Mayıs 2004 09:36 tarihinde demiş ki:
lineage hikayeymiş o zaman. hayatımda bu kadar kolay level atlanan bi oyun görmedim.

lafin gelişi öle sölemistim :P la'nin hikaye filan oldugu yok :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 29 Nisan 2004 12:33 tarihinde demiş ki:
ben halen şu lanet Sir lancelot u bir kere bile deviremedim???
ne iştir?
Bir yığın kılıç,alev tabancası vs vsim var..
genede eleman bir komboya başladımı yarıyor...
nedir ne değildir?
ne yapmam gerek?

Öncelikle Yulgardan bir adet Salad Shooter büyüsü alınır, o salak mogline "Heard any rumors?" diye sorulur, "Hunt the Seed Spitter" diye gazla atlanır, seed spitter seed spittikçe salad shooter büyüsü atılmak suretiyle heal potion elde edilir, 6-7 tane potion ve bolca para varken bludrunt blade ve ninja form eşliğinde Sir Lancelota meydan okunur, gerektikçe potion içilir, üstüste potionlar bitene kadar Lancelot doğranır stat alınır.

Hayvanlar ; kendinize ait olmayanları kontrol edemezsiniz, ancak pet shoptan aldıklarınızı kontrol edebilirsiniz. O da sadece saldırsın / saldırmasın şeklinde, şimdi saldır diyemezsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben markete deli oluom oyuna girip cikmak olarak algilio lanet olay.. sirf o yüzden bi kere seed avindan donuste 9 adet ixirim güme gitti direk cildirdim..
oysa oysaaa ne güsel stat alacaktim o ixirlerle[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...