blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 o olay ondanmıdır ya ben de were wolfu keserken saece bi kere ısırmaya çalıştı onda da blockladım heralde ondan bi olay oldu dedim ya kötü olmuş o ya. ama kesin bu yeni dragon armorlar çıktı ya ondan öledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 werewolf questini bulamadik daha bi questte troll cikio koprude kucaklio beni gidince:) digerinde ise eskiden cyclops cikiodu guzsuzlukten kesememiştim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 şindi han giriyosun orda ilk odada üç insan var yulgar robina hood ve adını bilmediğim mavili giysisi olup da elinde mavi küreli bi asa taşıyan bi hatun var. hah işte o hatuna bastırıyosun sora da willow creek diyosun. bütün yaratıkları kestikten sonra sol alttaki eve giriyosun adam sana dwakeller şurda yaşar diyo orta mağraya dalıp iki çift dwakel kesiyosun sora köye dönüp aynı adamın defteri okuyosun ve solda ağaçların arasında görünmeyen mağradaki kurtadamı kesiyosun. bu arada site bende açılmıyo benden midir yoksa ondanmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bendede girmio[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 baya kaptirmiştim neden girmiyo olabilir :([signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decepticon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Beyler açılmıyo site bi bilgisi olan yardımcı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya biri bana anlatabilir mi drakonian quest i nooldu bu hafta dburda yoktum da direk ice gem olayı çıktı geldiğim gibi. toksa drakonian quest i ice gem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Ice Gem ler toplandığında shop a yeni itemlar eklenicek..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 okuz gibi ice gem var bitmioki[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ice gemler bitti şu meşuuur ice katana geldi shopa ama ben babalar gibi giant frozen mace kullanıyodum zaten. ice katana 200 ve 4-20 vuruyo galiba. Bi de deamon steed armor var yala n bişiy o da yannız bi haftada b ton hayvan koymuşlar. cobalt dragon almam lazım diorum kendi kendime sadece bi sorunum var onun için 25 lvl almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bi de kaç karizma lazımdır o dragon için, stat point harcamaya deymez :) Zaten daha lvl 68 olabildim hehe çok zor artıo..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 25015 Hit points nedir abi? level 300 nedir abi? Ultra Magma Dragon ndir abiiii??[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bu üç kafalı şeyi kestim bi kere aslında yeterli potion olsa akriloth falan hava civa olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ne uyaniklar ya girdik queste ugrastik sansa bala kestik adami kasa cikti guardian blade (uyelik ile alinabilen bir item ) istio ne dopalak yaw bunlar :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 (bkz: www.kingsofchaos.com) budur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hem orda yaklasık 140.000 ordu war we ben su and 11,000 deyım cok ock ock zewklı orda da turk bırlıgı fln war bence deneyınz bı uyarı bagımlıklık yapar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 şimdi level 25 im ama silah felan yok frogzard oldum öyle takılıyorum. silah zırh tavsiyesi alıyorum[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben lvl 1 :)[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oyun cok güzelmiş kaptırdım level 9 um su anda[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hehe frogzard oldum önüme geleni deviriyorum. werewolf da oldum da karşıma energy resisti - olan biri çıkınca batıyosun direk earth resist - olan pek çıkmıyo. şimdi level 33 oldum vampiric blade mi başka bişey mi alıyım[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hala oynayan warmı acaba?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Gene uplamış demek ne demek Burak? yine? 1 kere upladım oda şimdi aylar sonra...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bn hala oynuyorum lvl 82 yim ama b.k u çıktı biraz yeni bişiler eklemiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Guardian oldunmu sen?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet bi süre de guardianlıın farklı yönleri idare etti ama şimdi yalan olmaya başladı sürekli bişiyler yapcaz diip duruyolar ama hiçbişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar