Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flash ile yapılmış bir RPG oyunu ne kadar iyi olabilir?? diyenlere..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o olay ondanmıdır ya ben de were wolfu keserken saece bi kere ısırmaya çalıştı onda da blockladım heralde ondan bi olay oldu dedim ya kötü olmuş o ya. ama kesin bu yeni dragon armorlar çıktı ya ondan öledir
Mesaj tarihi:
werewolf questini bulamadik daha bi questte troll cikio koprude
kucaklio beni gidince:) digerinde ise eskiden cyclops cikiodu guzsuzlukten kesememiştim[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
Mesaj tarihi:
şindi han giriyosun orda ilk odada üç insan var yulgar robina hood ve adını bilmediğim mavili giysisi olup da elinde mavi küreli bi asa taşıyan bi hatun var. hah işte o hatuna bastırıyosun sora da willow creek diyosun. bütün yaratıkları kestikten sonra sol alttaki eve giriyosun adam sana dwakeller şurda yaşar diyo orta mağraya dalıp iki çift dwakel kesiyosun sora köye dönüp aynı adamın defteri okuyosun ve solda ağaçların arasında görünmeyen mağradaki kurtadamı kesiyosun.

bu arada site bende açılmıyo benden midir yoksa ondanmıdır ?
Mesaj tarihi:
ice gemler bitti
şu meşuuur ice katana geldi shopa ama ben babalar gibi giant frozen mace kullanıyodum zaten. ice katana 200 ve 4-20 vuruyo galiba. Bi de deamon steed armor var yala n bişiy o da yannız bi haftada b ton hayvan koymuşlar. cobalt dragon almam lazım diorum kendi kendime sadece bi sorunum var onun için 25 lvl almam lazım
Mesaj tarihi:
Bi de kaç karizma lazımdır o dragon için, stat point harcamaya deymez :) Zaten daha lvl 68 olabildim hehe çok zor artıo..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
25015 Hit points nedir abi?
level 300 nedir abi?
Ultra Magma Dragon ndir abiiii??[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
Ne uyaniklar ya girdik queste ugrastik sansa bala kestik adami
kasa cikti guardian blade (uyelik ile alinabilen bir item ) istio ne dopalak yaw bunlar :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... !
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
(bkz: www.kingsofchaos.com) budur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
hem orda yaklasık 140.000 ordu war we ben su and 11,000 deyım cok ock ock zewklı orda da turk bırlıgı fln war bence deneyınz

bı uyarı bagımlıklık yapar[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
şimdi level 25 im ama silah felan yok frogzard oldum öyle takılıyorum. silah zırh tavsiyesi alıyorum[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
hehe frogzard oldum önüme geleni deviriyorum. werewolf da oldum da karşıma energy resisti - olan biri çıkınca batıyosun direk earth resist - olan pek çıkmıyo. şimdi level 33 oldum vampiric blade mi başka bişey mi alıyım[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gene uplamış demek ne demek Burak? yine?
1 kere upladım oda şimdi aylar sonra...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
  • Yeni Oluştur...