Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Model zeplin

Chemical

Öne çıkan mesajlar

şişir bi balonu, altınada ufak bi tencere bağla :p taam işte ehe

yada bbc world deki rought science programına mail at yapsınlar sana uçanını; tahta, plastik, mum, taş gibi değişik elementlerden :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

www.towerhobbies.com sitesinde vardı bunnardan...her türlü maket var da arastırıssan bulursun bi zamanlar bende bakmıstım oralardan...su an ne durumda site bakmadım gerci.. umarım hala acıktır :)...zamanında kendime biseyler almıstım ordan...biraz arastırısan zeplin maketleri hakkında güzel bilgiler vardı diye hatırlıyorum...genel prensipler falan...[signature][hline]

[Bu mesaj gordon tarafından 12 Ocak 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O ufo modelleri biliyorum
sevmiyorum
hareket kabiliyeti çok düşük
rüzgar diil üflesen sapıtıyor
zeplin be
zeplinlerin hastasıyımdır
hayatım boyunca sevmişimdir zeplinleri
balonları toplayıp altına motor takmayı hep denerdim sonuç RC sizlik yüzünden kötü biterdi:)
ya varmı daha tatlı birşey
havaya bırakıyorsunuz
içine ağırlıklarını 1gr/10 incelikte ayarlıyorsunuz
ve havada kalıyor![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta daha büyük bir model zeplin alınırsa altına çok basit bi laserli yükseklik ölçücü sistem konularak sabit konuma getirince havada kendi yüksekliğini ayarlaması da sağlanabilir de pahalı:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

kolayca yapılabilir.Helyum bulursun biyerden(nası bulcak demeyin chem bulur :D)buyuk çe bi balonu doldurakcaksın altına küçük kare şeklinde bir kutu olacak içinde pervaneyi dödüren motor olucak sen ileri kumandasını itince hızlanacak eğer geri gitmesinide istiyorsan çift taraflı çalışan bir pevane alman lazım sona sağ ve sola donusler için pervanenin arkasına bir flap takacaksın sola doneceğin zaman sağa kapancak sağa doneceğin zmnda tam tersi boylece bir zeplinin olur[signature][hline]Namesiz The Holy Tamer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...