Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 DvD lerini gördünüzmü extended versiyonalrinin yane (filmden kesilmemis görüntüleriyle beraber olan versiyonlu bi DvD 3 leme setini ariyorum bilen avrmi acep?[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bildiğim kadarıyla 3 ününde extended edition ı var (fakat rotk dan emin degilinm) ve türkiyede hiç biri yok , bu 3 nün de extendedları olan bir set in çıkması bekleniyorda nezamn belli dğeil vede türkiyeye gelirmi bilemicem[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Üç filminde extended versiyonu mevcut. Orjinalini bulabilir misin bilmiyorum ama korsanı bir çok cd markette mevcut.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Üçünün extendedini içeren çanta gibi bişey vardi yanılmıyorsam:)12 DVD yani....Amazon.co.uk den sipariş edebilirsin sanirim
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 3extended film birleştirilip tek bir film şeklinde sinema salonlarında gösterilecek -öeh 9saati aşkın bir olay- diye söylentiler vardı ama gerçeklik pay var mıydı onlarin?[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
darktower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o amerikada olan bi olaydı sanırım,bizde nerdee,kadıköyle tılsım da var diye biliyorum extendedlar,bide arkadaş netten çekti bana rotk i:)
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tılsım'ın yerini tarif edebilir misin ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tılsım ehheh özhan oranın sahibi evt sagolsun ondan aldim extended i 3. filmin ama onda sadece divx var oysa ben dvd istiyorum kocaman ekranımın karsisina kız arkadasimla beraber oturup filmleri zileyerek keyif yapip home theathre sistemimle keyif almak istiyorum bu arad zengin degilim =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
darktower Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bahariyeden yukarı çıkarken ilk solda, dörtler dersanesine giden sokakta. sokağın girişinde kitap ve kalem heykeli var düz aşağı in sağda:)
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cd verirseniz çekerim hehe[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 darktower tipini tarif etsene seni kesin görmüsümdür =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben tarif edeyim; Tatlimi tali siyah hafif dalgali sacli ye$ilgozlu 170 ciari ince ve dedigim gibi tatli biridir kendisi ;-).[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." [Bu mesaj Dragonfire tarafından 13 Ocak 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok abi Türkiyeye gelmiyo extended lar bulursan sadece kopyasını bulabilirsin.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Öne çıkan mesajlar