Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warior da stat pointleri mp ye yüklersen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:) evet yeni bi char açıp (örneğin warrior) stat pointleri mp yüklersen lvl 10 geldiğinde özelliğimizi seçtiğimizde yine aynı skill başlıkları mı açılır ?

deneyen var mı :)
düşünsenize savaşçı görünümlü büyücü :)
priest warrior :)
rouge priest oluyor :Pp
Mesaj tarihi:
Doğucak çocuk tamamen bi Katır gibi olur:D FRP yapsak Tmm multi class bi derece ama. Ko dada WArrior ın Nova attığını düşünmek istemiyorum:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
öyle bir şey olması imkansız ama. Olsa varya o karakter sırf meraktan kapış kapış gider:D Ki onu bırak oyunda Skilleri BERSERKER e veren 1 kişi bile tanımıyorum:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
ulen konuyu gumlettin yine millet simdi cevap verildiğini sancak okumayacaklar

SORU HALA GEÇERLİ !!!
Deneyen var mı ? Charla alakasız stat point yükleyen !
Mesaj tarihi:
düşünün O bücür ORC büyüsü elinde Raptor la Size dalio .Çbürü elinde Mirage ile Spike cakıo uzhauhuaa[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
BANNED:(
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
DEAD :(
VAV UO Staff Member
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
Hq3uhad Gümleyeli çok oldu beaa:D O Diilde Ben mage in prvokluk yaptığını şöyle bi gözmün önüe geriiyorumda:D GErisi karanlık:P[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
mumkunse mesala para kasıp 46lvl paper mage charımı :) proveke yapcam :P

zati swifti kendim atıyom :) resseride kasarım :) sonra eslantta kim varsa üzerlerine ne kadar yaratık cesidi varsa getirip öldürtürüm :)
sonra adam bası diriltme 500k :)) yarım saatte 10m :P

[Bu mesaj xx2xx tarafından 11 Ocak 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uaeu abi olmaz öyle birşey. Tamam bu fkirin sadece türklerin aklına geliceğini farz edelim ama Böle bir şey yinede imkansız:D DAha önce hiç düşünmedim değil. ama sadce Dagger kullanmak içinDEx versem falan oalyı. Ama ozman lvl 20 falan dım bi hevesti geçti ama verdiğimle kaldım lvl 41 e kadar 15 Dex e vermiştim. Karakteri silicektim SOnra Stat ları sıfırlama oalyını öğrendim.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
zhuhuauha valla çok güzel bi taktik:D Arada beni de görürsün artık nede olsa bu sırrına benn ortağım artık :D şaka tabi. Ama yapma öyle şeyler çok küfür yersin alim alalh.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Mesaj tarihi:
yok lan yok dalga sına yapioruz ole sey yok Mage isen Str yüklenirsen Eline warrior silahi alırsın.Bizim ark war LVL 60 Diezde Neutrones 20 tane Stat ını Dex e verdi 90 dex oldu eline Asasian bıcakları alıp Nova Atıor :D[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2
VAV UO Staff Member
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:olm siz harbi delisiniz haa:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2
VAV UO Staff Member
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
item almakta fena fikir değil :)
100kusurluk dagger elde, halihazırda swift var bide nova yı açtık mı :)) off ulen cz de kimse duramaz karsımda :PPp
Mesaj tarihi:
düşün Nova , Spike , Sword Dancing hepsi bir karakterde olacak üstüne chitn shell atacan buffu da alacan .:D ilk Buz Novası sersemleştiricem kacamıcaklar sonra bi flame yarılcaklar cat cat spike :Dthe Meftaa.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2
VAV UO Staff Member
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
Nie lam aptalca mı geldi sana :DServer acacam Local Evden ogrenebilirsem sizde gelin edit yapacam hep birlikte kapisicaz cz de kendi aramızda gene ayni msg yi atmıstım kimse cevap vermedi gene soruom[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2