elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 egitim bolumune bakanlar ozet derdinden muzdarip oldugumu bilirler. ozetin ancak ingilizce versiyonunu bulabildim. kasmak da istemiyorum cevirmek icin yarın goturmem gerekiyor. mumkunse bu ise yarayan bir program soyleyebilir misiniz. metinden metine ceviri yapacak.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 var bi kaç tane çeviri progamı da, çevirdiklerini görünce kafayı yiyosun iğrenç çeviriyo. netten bulmak da biraz zor. ama yine de şunu bi deneyebilirsin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 abi bunun da 128 karakter gibi ecübik bi sınırı var ben oturup letter mı sayacam.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 cumlenin kendisi 128 harften uzun ve ceviremedi cumlenin yarısını yazsam olmayacak. oof of.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bak yukarda ne yazdım "deneyebilirsin" :) bildiğim 3 tane program var çeviri için ProÇeviri, Tunka Metin Çeviri, bi de Çevirmen. hepsi birbirinden rezil çeviriyor özellikle çevirmen rezalet.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu ne lol: For two days and two nights Buck traveled northward in a baggage carrier. 1. iki gündür ve iki gece bir bagaj taşıyıcısında çok gezmiş kuzeye bakan sıçrarlar 2. iki gündür ve iki gece bir bagaj taşıyıcısındaki çok gezmiş kuzeye bakan sıçrarlar 3. iki gün ve iki gece bir bagaj taşıyıcısında çok gezmiş kuzeye bakan sıçradıkları için 4. iki gün ve iki gece bir bagaj taşıyıcısındaki çok gezmiş kuzeye bakan sıçradıkları için 5. iki için gün ve iki gece bir bagaj taşıyıcısında çok gezmiş kuzeye bakan sıçrarlar lol ki ne lol.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 zamanında sabah vermisti bir program bilmem kac cd kuponla.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 abi yok böyle bi site ahahaha[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 inşallah hiç çıkmaz o program. yengeniz nası para kazanıcak sonra. :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bu site ne ya yazdığın şeyi sana geri yazıyor? :D[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Proçeviri var.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar