Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Anadolu yakasında, cadde üzerinde, trafiği karşınıza alarak ilerlediğinizde sağda bi yerdeydi. Çok bilgi vermicem çünkü gitmemeniz için yazıyorum. Adını duyarsanız uzaklaşın falan. Tiki bebelerin loş ışık kılap müzik eşliğinde 8-9 milyona bira içtiği bir mekan. SAKIN GİTMEYİN ![signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ehuuhe bomba bi yer orası bi kere gitmiş bulundum bende[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Berbat bir yer sakın gitmeyin boşuna para verirsiniz! Ne içkisi kaliteli ne ortamı sadece en üst katta oda kiralama işi vardı o hoştu onun haricinde iğrenç![signature][hline]
Öne çıkan mesajlar