Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anadolu yakasında, caddebostan migrosun karşısında, yani barlar sokağında solda.
Öğrenci işi yer tam, ne çok pahalı, ne çok ucuz.Güzel.
Langırt mevzuu çok hoşuma gidiyordu.Şinitsel ve patates kızartması gerçekten doyurucu.
Tavsiye ediim.

(Garsonların dünyadan haberi yoktur, ama çok iyi insanlardır, içkilerinizin klasik modda servis edilmesini istiyosanız, detay verin mutlaka)[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Mesaj tarihi:
marakeşte iyidir[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
hehe klasik zaten orda votka ve archers[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kusura bakmayın ama çok çocuk ve serseri mekanı oLdu caddebostan[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 12 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
kusura bakmayın ama çok çocuk ve serseri mekanı oLdu caddebostan

bizde mi böyle oluyoruz şimdi?[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kutlama değilde arkadaşlarla gidip muhabbet edilecek bir yer. Ayrıca yemekleri süperdir! Hele menüleri efsanedir, eline alan bırakmıyor.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...