-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bostancı koşu yolunda deniz kıyısına yakın güzel yemekleri olan bir mekan ..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Oldukça pahalı. Oldukça piyasa. Oldukça tiki barındıran bir yer. Detaylı tarif ; Kurbağlı dereyi ve dereağzı tesislerini geçtikten sonra aynen devam ediyoruz, solumuzda kalıyor. Tavsiye etmiyorum, bana ters.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 pahalı da yemekleri baya iyi.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 +1 alexi.. tamam belli oldu bu cumartesi senle bişi yapıoruz alexi:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Cumartesi sözüm var birilerine yahu =). Taksim mevkiinde olacağımdır ama. Gece 1-2 gibi oralarda olursan, neden olmasın ?[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 olsun pazar yaparız başka gün yaparız ne olcak gün mü yok:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 önüne Ferrari Spyder , Lamborgihini Diablo falan parkedilen ve karşısında babamın çalışıdığı dak-sar'ı bulunduran mekan .. feci tiki.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bir kızla gidelecek en son yer! 1)pahalı 2) bakımlı kızların varlığından dolayı göz kayması ve bunun kavga nedeni olması herhalde bunlar yeterlidir bunun yerine suadiye cafeyi tercih edebilirsiniz. Daha tehna ve daha ucuzdur. Tam yeri eski princess otelinden bir önceki sokak sahilden direk gürürsünüz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar