Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

websitesiyle ilgili yasal soru


Killer

Öne çıkan mesajlar

kendi websitene başka birinin websitesinin linkini koymanın bi yükümlülüğü var mı? internet publictir farkmaz falan gibi

örnek naberbirae.com açtım paticiğin linkini veridm burda döndü muhabbet diye ama bu post gibi değil direk ilan yayın gibi duruyo orda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nominative Use Nominative use of a mark occurs when one person uses another’s mark to refer to the mark owner or its goods or services. In the United States, if you are using the mark in truthful, comparative advertising or in a way that truthfully identifies the products or services in a manner that does not mislead or confuse consumers as to the mark owner’s affiliation, sponsorship or endorsement of your products or services and that does not use more of the mark than necessary, generally you may use the mark in online advertising without the mark owner’s permission. Nominative use of another’s mark often occurs in comparative advertising, but it may also occur when a distributor or retailer indicates what goods it offers for sale.

şöyle bişey buldum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okadar kolaydı o iş ? neyle ödeyecen parayı ? BTC ile çalışan bulman lazım ...

2. si ilerlerse durum ve araştırma filan...

tek vpn olmaz özel proxy kullanıp Public proxy üstünden en az 4 Proxy kullancaksın

He tabi bizim gibi NSA ile uğraşmıyorsan gerekmiyor 4 ten fazla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim anlamadığım. hakikaten çabuk vpn diye bir servis var. bazı söylediği şeyler de bakınca doğru. yani zaten hali hazırda birşeyler yapmış, yapabilen bir adam. niye ha bir ziya yapıyor, bombacı mülayımlik yapıyor anlamıyorum.

@killer; teknoloji avukatı değil de lisanslı yazılım işlerini takip eden liseden bir arkadaşıma sordum telefonla. siteden görseli browser görüntüsü içerecek şekilde paylaşmanda hiç bir problem olmazmış, ama sitedeki içeriği ya da copyrightlı bir görseli paylaştığında kaynak vermiş olsan da olmasan da onlardan izin almadan yaptığında onların haklarını ihlal etmiş sayılıyormuşsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...