Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: StRencher, 11 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: :D Ya bunu renklendir sen. çok hoş gerçektende... bende tam üstüne basa basa RENKLİSİNİ isteriz dicektim :) str bendne önce davranmish 22saat kadar :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dikkatli bakarsak hata bulabiliyoruz ama cok basarili bir calisma genel olarak. sulu boyayla hafif renkli bir versiyonu eseri mukemmellestirir herhalde.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Süfer , mukemmel diğil ama resmi kaydettim bile :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 oldukça güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar