Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Öyle bi oyun arıyorum ki şöyle bi bakınca Vampire bloodlines gibi bi oynanabilirliği olacak , güzel güzel büyüler olacak kapışmalar falan olacak sürekli , ama insanı tırstırmayacak , insan gönül rahatlığıyla oynayabilecek. Şöyle Prince Of Persia Warrior Within kadar vahşet içeren , vampire gibi oynanabilen ve mis gibi büyüler atabileceğimiz clanlara falan girip takılabileceğimiz hoş bir oyun arıyorum. İsim verirseniz sevinirim[signature][hline]Time Only Knows.. Welcome to Persia
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 world of warcraft vahşet dışında hepsi var dediklerinin bunda vahşette olmayıversin artık[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj 1111 tarafından 12 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 morrowind[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Starwars galaxies ama tam olarak uymayabilir büyülü olan kısmı =)[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Everquest 2[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Legend of Zelda! :P[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 zelda ya +1[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 morrowind.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 morrrowind arkadasi sıkar benim cok yakın bia rkadasim morrowind hastasi gerce o hic sıkılmadan günde 5 saat morrowind oynuyo evte evet morrowindi al cok iyi oyundur kendileri ah keske bide su morrowind MMORG oyunu olaiblse hehehe baya saglam olur[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Öne çıkan mesajlar