Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 bu sene hedeflenen ozellestirmeler arasinda turksat in uydunet ve kablotv operasyonlari da var. 34 yillik hayatimda devlet elindeyken duzeldigini gordugum tek sey kablotv sebekesi uzerinden internet olmustu. (2001 den beri, yani altyapiyi/semtleri ozel kablo firmalarinin aralarinda paylastigi rezil otesi hizmet verilen oligapoli doneminden beri kullanicisiyim) simdi ihale ufukta gozukmus. devlet servis saglayicisini (uydunet) satacak. superonline falan almaz umarim. rezaletler cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ben de bir sonraki evimde uydunet'e falan geçeyim diyordum, yarrayering olacak o da muhtemelen mmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Daha da iyi olabilir de, bilmiyorum ya . Ben hicbir zaman tam berimli kullanamadim mesela 50mbitini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar