hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Diablo 3 ve ek paketi Reapers of Souls, Battle.net üzerinden %50 indirime girdi. Normalde 40€ etiket fiyatı ile listelenen oyunlar, geçici bir süre için 20€ etiketi ile satışta! Yarına kadar sürecek olan bu kampanyadan yararlanmak için Blizzard'ın resmi sitesini ziyaret etmeniz veya Battle.net programını kurmanız yeterli. alıntıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 https://us.battle.net/shop/en/product/game/diablo Burda 19 doler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 launcherda gorduydum gecen gun. garip bir sekilde o zaman sadece EUda indirim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ben battle.net USden almıştım hiçbir sorun olmadı EUda oynuyorum. Çekinmeyin yani bir problem hede olur mu diye, USden alırken kendi email adresinize gift edin tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 tam alıyodum indirim bitmiş :/ neyse ilerde daha ucuza verirler ikisi 20 euro falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 amazonda yine 20 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ulan 1 hafta önce dnrdan aldım 70 kaata 2 gün sonra indirim yaptı herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Sparkcaster said: ulan 1 hafta önce dnrdan aldım 70 kaata 2 gün sonra indirim yaptı herifler ben 90 liraya aldıktan 2 gün sonra 70'e düşürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ce ucuzlasinda wing gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar