kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 İkisinin de kutusu var. Battlenet bilgilerinin hepsini vericem. Ankara'dayım. Kargoyla uğraştırmayın beni. 40 tl olur 30 da olur. ikisi birlikte he teki değil. Ros yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ayrı ayrı satarım ve kargolarım dersen Starcraft kutusunda gözüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 aynı bnet hesabına bağlı 2 oyunu nasıl ayrı ayrı satsın ganka, ver 30 tl al ikisini işte güzel fiyat. ilk kez pazar alanında bi satıcıya yardım ediyorum troll yerine, wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 30 a anlastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 buna satma ya, 40 verim bana sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Nedemek o ya ayip oluyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Silphatos said: buna satma ya, 40 verim bana sat hay ağzını öpem kanka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Satıldı çoktan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: Silphatos said: buna satma ya, 40 verim bana sat hay ağzını öpem kanka sdf ağzımı niye öpüon la elimi öp bayramlık verim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 tatar bu aralar devamlı bi öpme,silkme,solkma çabasında forumda gözlerden kaçmıyor adfasda tatar üstadım rus teklifim hala geçerli bak asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 kzpmaza said: İkisinin de kutusu var. Battlenet bilgilerinin hepsini vericem. Ankara'dayım. Kargoyla uğraştırmayın beni. 40 tl olur 30 da olur. ikisi birlikte he teki değil. Ros yok. Ben 40 veririm ankaradayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 çokzel fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 aaaaa satılmışya lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 satılmadı bu ya yazmayı unuttum. kharon'un bir arkadaşı almıştı ama sonradan başka bir arkadaşı vermiş bedava ondan dolayı geri aldım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar