Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaslar bilgisi olan varmi midle earth online ne ara cıkcak vede sizce beklemeye degermi yoksa starwars gaalxies emi baslasam gerce diceksinniz warcrafta basla ama ondada görüntüler cok cocoukca geliyo anime gibi sevmem öle ondan midle earth online i 2 senedir biliyorum ama cıkıs tarihi ne zaman hic bilgim yok bilgisi olan aydinlatabilrmi vede oyuın hakkinda sistem gerekliliklerini[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Wowun sadece grafiklerine bakma.. Oyunun sana verdii zevke ve keyife bak..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla geçen seneden beri ben de arasıra bakarım ne yapıyorlar diye ama daha 1 senede sınıfları bile belirleyememişler. çıkış duyurusu wow ve eq2 ile nerdeyse aynı yani işte bildiğin gibi. mmo da bence işler böyle yürümez demekki kadron yetersiz bu iş için. bence umudu kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 pc iyiyse eq2 oyna tam istediyin gibi wowu bende beyenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 middle earth online iptal edildi diye hatırlıyorum ben[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eq2 nedir?[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar