Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares te türk clan ı


xantia

Öne çıkan mesajlar

Beyler sizi bilmem ama ben bundan önce size bazı özelliklere sahip arkadaşları kabul edeceğim bir clan kuracağımdan bahsetmiştim. O clan kuruldu yavaş yavaş büyüyor acelesi yok zaten . Fakat benim gözüme çarpan insanlar arasında bir PressOk gibi türk clanının bulunmadı. Bunun yanı sıra aramızdan bazılarının bazı özellikleri yüzünden başkalarının peşinden ispanyol clanlarına yalakalık yapıp pelerin peşine düştüğünü üzülerek gördüm . Ya yazık üzülüyorum . Lütfen level leri 60 ve üzeri olan arkadaşlar bir clan kurun , eğer kurup isim ararsanız haklarımı ve clanımı veririm çünkü ismi fena değil Chamber Of The knight (şovalyeler meclisi ) ve ya asist clan olarak destek vermeye hazırım .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erchamion, 12 Ocak 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
Bence öyle rezil bi duruma düşmeyin. O milliyetçilik değil lamerlıktır çünkü.

Klasik eski uo cu lafları ....
tr olsa ne olcak kı polonyalılar da pl çinlilerde cn fransızlarda fr italianlar it koyuyo ne olcak hiç mi gormedin oyle adam[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gerek yok Tr olayına PressOk clanı türk clanı diye geçiyor ama yabancılarda var .Benim clanda da var yabancı . Maksat clan ı ileriye taşıyacak Türklerin çoğunlukta olduğu bir clan .Areste oynayanlar bilir Saints iyi bir clan , bunu taşıyanda iyidir diye tahmin ediyorsun ama adam lvl 40 adamı clan a almış sen 50 yim de önüne 30 engel sürer . Bende alıyorum lvl 30 ne olcak , cocuklarda yeter ki clan zihniyeti olsun . Elbet level alacaklar. Maksat elaleme muhtaç olmamak . Ben orclara sen neden orc oldun dediğimde adamlar çok güçlü abi diyorsa , insanı seçenlerde hiç olmazsa söle bir Türk clanı da insan larda var diye bilsin. Maksat eğlence ama zevkine varmalı ezik büzük oynayarak ne zevki alacağız ki .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...