spompas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 iki adet iphone da farklı problemler cıktı. birincisi sahibinden e girdigimde good ads diye sayfaya yönelndiriliyorum diğer cihazdan ise m.soundcould.com a giremiyorum. turkcell i aradıgımda ne kadar probmeli anlatsamda adamlar anlamadı. çözümü nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 anlamadım? başlıkta dns sorunu yazmışsın da, aletlerin wifi larına dns mi girdin naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hayır wifi den yada vpn den baglandıgıdma sorun yok direk turkcell interneti kullanınca sapıtıyor. 3g derken aletlerin ikiside 5s. mobil veriyi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 jailbreak ile mobil internetin dns i değiştirilebiliyormus ama jailbreak yapmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 evet bugun bizzat kendileriyle görüşmem üzerine, problem sadece bende kaynaklı olmadıgını yuzde 15 kadar kullanıcının yaşadıgını öğrendim şu anda telefon belli baz istasyonlarında internete girdiğimde web sayfaları başka bir web sayfasına yönlendiriyor, goodads blabla diye sayfalar acıyor. popüler olan websayfalarınada erişim sağlanamıyor. soundcloud ve twitter. aslında problemin ne kadar ciddi oldugunu kendilerine belirttim. benim aracılıgımla olmayan yönlendirmeler bilgi hırsızlığına kadar götürür. tldr; yani manitalarla meme popo transferi yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar