Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 isviçrede türk ergen arıyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben CV ile işe girme çabasını anlamıyorum. Benim düz mantığım şudur arkadaş: Eğer sen bir firmaya girmek istiyorsan, o firmanın neye ihtiyacı olduğunu belirleyip, gelecek planlarını iyi analiz edip, onların sana ihtiyacı olmasını sağlarsın. Ha bunun gibi 10larca kalifiye eleman var dersen 10larca da şirket var derim. Millet iş yapana ve işi ilerletene bakıyor CV'ye değil. Ben işveren olsam CV ile değil referans ile personel alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 üni ne zaman bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Offf of. Yav hehe git tabii isviçre'ye yaa. Mis gibi memleket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar