Khazab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Datron Adsl Modem aldım taktım. Model : Datron RTA230 USB + LAN iki kabloyuda taktım.Fakat USB ışığı yanmıyor zaten ethernet olduğu için pek tınmadım. İçinden CD çıktı fakat, içindeki kurulum XP ile uyumlu değil.Kurmaya devam ettim.Fakat bu browser'den ayarlara giremiyorum. Bu ayarlar nasıl girilir?Ben kendi ip yazınca diye biliyorum msl 10.0.0.2 , 127.0.0.1 ve readme de yazan 192.168.1.1'e ama girmiyor. PC'de iis yüklü pek etkisi olcağını sanmıyorum ama bazı arkadaşlar localhost 'a gir orda ayarlar demişti bende web sayfası açılıyor iis'nin. Evet tüm yaptıklarımı ve olayları anlattım.Yardımlarınızı acil olarak bekliyorum.[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Sorunu tam olarak anlayamadım ama tahiminlerime göre USB 'yi tanıtamadığımdan.Kablolar doğru takılı ama neden algılamıyor ?[signature][hline]Aslanlar kendi tarihlerini yazmadıkları sürece, avcı hikayelerine inanmak zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar