ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kendi içinden olmaddığından emin olduğum bir sorunla birlikte farem sapıttı önceleri sadece saga sola gitmezken simdi hic bir yöne gitmiyor, kendisinden değil çünkü güvenli modda bir ara(nasıl yaptım bilmiorum) sapasağlam çalıştırdım emin degilim ama irq çakışması falan olabilir de farenin ayarlarında hiçbir çakışma gözükmüor ya ne biliim sapıtıcam burada bir şeyler var ama ne olduğunu ben de anlayamadım kimseden de müneccim gibi bilmesini istemiorum ama neler oalbileceğine dair fikir verebilirseniz cok sevinirim tesekkürler[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 usb mi ps2 mi ?[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 anakart ta sorun olabilir (bkz: kendimden biliyorum)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yeni fare aldım hic bir sekilde modem i görmedi usb den cıkartığ tekrar yükledim modemi simdilik eskif are ile çalışıo daha sonra ne olur bilmiorum[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar