Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Selamlar. 2009 senesinde iki adet bilgisayar aldık. İkisi de birbirinin aynısı. Şimdi bu aletlerden bir tanesi boşa çıktı. Ramleri aldım hemen koydum da, aslında dedim ekran kartı aynı nasılsa SLI olur belki diye düşündüm. Ama olayın nolduğunu bile bilmiyorum, SLI dan kastım iki ekran kartını bağlama olayı işte. Ben specleri şöyle yazayım, sonra kaçayım; Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860 @ 2.80GHz AMD Radeon HD 6900 Series 8gb ram var işte. Anakartı bilmiyorum, nasıl öğrenebileceğimi söylerseniz onu da yazarım eğer gerekliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 crossfire olur anakartın destekliyor mu ama o da önemli everest ile öğrenebilirsin sanırım anakartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 everest, speccy, cpu-z (en iyisi bence) gibi toollar ile ogrenebilirsin anakartini. anakartini bilmeden bisey soylemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 everesti googlelamakla uğraşmamak için speccyi indirdim sonuç şudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 crossfire olarak kullanablirsin. tek ihtiyacin xfire koprusu. 16x ve 4x hizinda calisacaklar. 1.3 kat kadar bir verim alirsin tahminim 2 karttan. psu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 çok da farketmiyormuş be. şu anki x birimse, 1.3x alacam ynai kısaca. dur bakim çok uğraştırıcak bir şey değilse yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 performans olarak 1.3 degil, performans bazi uygulamalarda 1.8 e falan yaklasir. harcayacagin watt basina verimi 1.3 arttirirsin. Yani elinde 2 kart varken yap diyorum bi nevi asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 adam cevaplamış bile sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 16x/4x konfigrasyonu ideal bir hali degil, bu kart icin 8/8 veya 16/16 daha basarili sonuc verirdi. Tamamen p55 intel chipsetin pci veriyolu limitasyonlariyla alakali bisey. Yapacak cok fazla bisey yok. Kart cok high end olmadigi icin 16/4 konfigrasyonunda kayip cok az olacaktir. Cok ekstrem durumlarda belki stuttering olabilir. Cozumleri mevcut. Not: bu bilgisayara yapacagin en iyi iyilik ekran kartindan ramden falan daha da ote olarak ssd almak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Çok teşekkürler hocam. Şu köprüyü bulayım alacağım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar