Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 esland da bir kaç tanıdıgim ve hakkını yiyemiyeceğim kişi dişinda çoğu turk hayırsiz... parti almaz parti vermes. yardım etmes. Ne olacak yardım etsen ha? ben mumkün oldukça yardımı esirgemem. hele bide yüksek lvl da ise bide kibirlidir.. ne yani. 1 hafta oldu oyuna başlayalı lvl 44 oldum artık can çekişiyom tek başına olmuyor, kasılmıyor. (ares1)
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 O olayı bende çözemedim. Bazı Türk arkadaşlarda bir hava var, ama anlayabilmiş değilim. Partiye almazlarsa ks yap. :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Özellikle lvl 60 ve üstü akıllara zarar bi havalrı var:)[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya ne ks si yapıcam ben adam yapıyor... clan uyeleri kurmuşuz parti takılıyoz.. adam geliyyo ks yapıyo ustumuze yaratık çkip oldurtuyo. falan
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 :) senin ares teki nick ve karakterin ne?[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Hayırsızı falan bırakta mesela Commander 61master warrior sanrım. Üstü full +7 chtin Shell. uniqe +7 giant axe bazen +7 raptor. Dün arakadaş Cz deydi. Abi bosslar çıktı dedi ben direk shaula yı aramaya gittim bi baktım trol king. Oturdum orda öyle bekliyorum ilk km gelicek diye. Direk commander geldi arkadan bütün millet. Commander ve 3 priest troll kestiler. Commander tek başına savaştı YOk böyle bir şey. Bide önünde sabit duruyor. Troll un ıskalama şansıda kalmıyor. Hayret doğrusu![signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 warrior power[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya kafam allak bullak roguemu(assassin) warriormu(defense) magemi(glac/light)[signature][hline]K N I G H T O N L I N E Firearrow the Assassin
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Benim Rhadeus Dişi Mage Human
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ozman Abyss e gel kesim seni:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yaw birlikte bi gurup oluşturalım bereber birbirinize yardımcı olalımm...
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu teklife yanıt neden gelmedi merak ettim şimdi.. Hani birlik hani beraberlik...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 pati-paticik klan diye bi topic var ona gir[signature][hline]K N I G H T O N L I N E Firearrow the Assassin
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 heueh bır taytay dıye lamer var hele onu hıc sormayın adam lvl 61 master warıor setınde + yok elınde boktan bısı hala lvl kasıyor garıgım bırde partydekı adamlara ole tafralar koyuyorkı lan allahın lamerı taytay burayı okuyosan senıbırazda cz de gorelım cok guluyorum burda bolesı coluk cocuk la tamam bızde oyunu bılmıyoduk ogrendık ama bolede hıc oyunu bılmeden kımseye afta tafra koymadık allahım su bızım grub bı toplansa artık lan akuma hade gel kasıyoz ben tek basıma AK kesıyom senle dagları delerız bırlıkte hırs yaptım :P
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dur cıkıyorum simdi isyerinden yarım saate evdeyim. Delelim nereyi delceksek :)[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: SteelBB, 12 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Hayırsızı falan bırakta mesela Commander 61master warrior sanrım. Üstü full +7 chtin Shell. uniqe +7 giant axe bazen +7 raptor. Dün arakadaş Cz deydi. Abi bosslar çıktı dedi ben direk shaula yı aramaya gittim bi baktım trol king. Oturdum orda öyle bekliyorum ilk km gelicek diye. Direk commander geldi arkadan bütün millet. Commander ve 3 priest troll kestiler. Commander tek başına savaştı YOk böyle bir şey. Bide önünde sabit duruyor. Troll un ıskalama şansıda kalmıyor. Hayret doğrusu! Chitin Shell ve Warrior diyorsan normaldir. :D
Öne çıkan mesajlar