Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tamam,iğrenç.Kabul ediyorum,bende Firefox kullanıyorum,maillerime Thunderbird Beta ile bakıyorum,msn yerine Miranda kullanıyorum.Elimden geldiğimce MS ye karşı koymaya çalışıyorum.Ama her ürünü sux değil demek istedim.MS Windows eğer Linuxtan,BeOStan,şundan veya bundan daha fazla kullanılıyorsa bu üstün pazarlama stratejisidir.Bilgisayar alındığında içine "genellikle" Windows kurulur.Evet zaten budur,birileri o bilgisayarı kuran servise Windowsu öğretmiştir.O da ona onu kurmuştur.Budur.Yayılma,çoğalma daha çok kullanıcıya hitap etmedir.Böyle olursa ürün kötü bile olsa,bug bile dolsa o kullanılır.Çünkü o öğrenilmiştir,diğerleri bilinmiyordur-ki burda insanın üşengeçliğide ortaya çıkar insan elinin altında bildiği birşey varsa öbürünü kullanmaya tenezzül etmez,gerek duymaz-,diğerlerinin desteği azdır,çünkü yayılma stratejisi yazılım şirketlerinede ulaşmış onlarda onun üzerine yazılım çıkarmıştır.Diğerlerinden insan soğutulmaya çalışmıştır İşte bu ve daha birçok nedenden dolayı Windows daha güçlüdür.İyi değildir,güçlüdür.Ama gün gelecek Open Source yazılımların değeri anlaşılacak,belki o zaman bu post geçersiz kalacak.Ama şimdilik,böyle her nekadar biz karşı koymaya çalışsakta.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ya geçin bunları sorunun çözümünü bilen yok mu?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 illa msn e girceksen webmessenger.msn.com adresini kullan ama mozilla ile ve ssadece bu site için pop up blocker a kaldır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o hata internet explorer internete bağlanmadığı için oluyo galiba msn in bağlanması için önce ie nin bağlanması gerekiyo emin değilim ama...[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 icq dan adam gibi bi versiyon bekliyorum artık şu msn i tamamen yeryüzünden silecek. ama ne var ki kabul ettim msn7, şu an icq dan üstün :) icqlite4 ün hiçbir esprisi yok. 2003b de eskidi...[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Evet ayni hata bende de var delirdim 3 gundur msn messenger 5.0 dan 7.0 a kadar tum hepsini kurdum olmuyor, eyvallah dedim.. Isin kotu yani Miranda dan bile msn acamiyorum hakkaten delirticek.. Cozumu bulan arkadaslar buraya yazarsa mutesekkir olurum =)[signature][hline]In HAZE We Trust. Snefru Re'sin avlida för Seraphim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar